Kipon T2 Adapter - Fuji X
Kipon T2 Adapter - Fuji X
21,00

Kipon T2 Adapter - Fuji X

21,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Kipon T2 Adapter - Fuji X

Kipon T2 Adapter Fuji X

De T2 Adapter van Kipon biedt de mogelijkheid om een telescoop op een Fujifilm X camera aan te sluiten. Je betreedt de wereld van digiscoping waarbij je jouw favoriete onderwerp zoals vogels niet alleen van dichtbij kunt bekijken maar ook fotograferen of filmen!

De meeste telescopen en spotting scopes zijn uitgerust met een afneembaar oculair. Na het demonteren van dit oculair kun je een camera via een optionele camera-adapter en een T2 ring op de spotting scope aansluiten. Je kunt nu het beeld met je camera vastleggen, de vergroting is veel hoger dan bij de gemiddelde telezoom waardoor je schuwe dieren probleemloos vanaf een grote afstand kunt fotograferen of filmen.

In de praktijk

In de praktijk is een aantal zaken belangrijk. Alleen door gebruik van een zwaar statief zijn trillingen te voorkomen. Gebruik een afstandsbediening en de elektronische sluiter om cameratrilling te vermijden. Je kunt de belichting alleen regelen door het aanpassen van de sluitertijd en de gevoeligheid. Op warme dagen heb je al snel last van luchttrilling, je kunt daarom beter vroeg in de morgen werken.

Specificaties
Merk Kipon
Cameramount Fujifilm Systeemcamera (X)
Lensmount T-mount
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Kipon T2 Adapter - Fuji X of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice