Kenwood DRV-A601W 4K
Kenwood DRV-A601W 4K
209,99

Kenwood DRV-A601W 4K

209,99

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

Of 70,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Kenwood DRV-A601W 4K

4K DashCam met ingebouwde draadloze LAN, GPS en G-sensor

DRV-A601W, testwinnaar van de ANWB Dashcam Test 2020, is een dashcam met een 3" aanraakscherm, ingbouwde GPS ontvanger en G-sensor. De 4K video's worden opgeslagen op een microSD kaart of kunnen via wireless link doorgestuurd worden naar jouw smartphone (app beschikbaar in Google Play en App Store). Monteren gaat eenvoudig met de meegeleverde zuignap of plakvoet met magnetisch snelkoppeling. Met de G-sensor worden verdachte fysische bewegingen gedetecteerd en gaat de camera deze beelden apart opslaan zodat deze niet ongewenst gewist worden.

Belangrijkste Eigenschappen

 • 3.0" kleuren TFT LCD scherm
 • Ingebouwde Wifi voor draadloos LAN & App Link
 • Ingebouwde, 3-assige, bewegingssensor
 • Ingebouwde GPS ontvanger
 • F1.8 gevoelige lens met 130°(diagonaal) brede kijkhoek
 • Polarisatie filter meegeleverd
 • 4K opnames (3840 x 2160px)
 • Micro SDHC/SDXC kaart slot (8 ~ 256GB), 64GB kaart meegeleverd
 • Achteruit Camera ingang / 2 kanaals opname
 • Gratis apps voor PC en smartphone (IOS & Android) beschikbaar
 • Houder met magnetisch snelkoppeling
 • Parkeermodus met optionele installatiekit

3.0” Kleuren LCD aanraakscherm
Deze compacte DashCam heeft een helder en duidelijk 3.0″ breedbeeld LED kleuren aanraakscherm voor nog meer bedieningsgemak. Op het beeldscherm kun je de menu's bekijken, instellingen aanpassen, de hoge kwaliteits opname's bekijken en verwerken.

4K Recording — 2 keer meer pixels dan 'Wide Quad HD' resolutie
Met zijn 8.3 megapixel CMOS sensor gaat de DRV-A601W opnames maken in '4K' resolutie aan 30 beelden/sec (30fps). 3840x2160px (4K) is 2 keer meer dan 'Wide Quad HD' resolutie. Dit resulteert in niet alleen filmpjes met haarscherpe kwaliteit maar ook in mooie foto's.

Draadloos Smartphone Link (Draadloze LAN)
De KENWOOD DASH CAM MANAGER' applicatie geeft je de mogelijkheid om vanaf jouw smartphone de menu-instellingen te bekijken een aan te passen, actuele beelden, opgeslagen video's of foto's bekijken van de draadloos gekoppelde DashCam. Als je de video en/of videobestanden opslaat op jouw smartphone kun je de beelden bekijken met kaartweergave van Google Maps inclusief GPS informatie (zoals snelheid, rijrichting). Je kunt de beelden bewerken en delen met via sociale media. KENWOOD DASH CAM MANAGER voor jouw smartphone is beschikbaar op de App Store (iOS) of Google Play (Android).

HDR (High Dynamic Range)
Deze camera gebruikt 30 beelden per seconde om een video opname te vormen. Met de HDR techniek ga je deze 30 beelden per seconde opnemen met verschillende belichtingen en combineer je deze om de contrastverhouding te verbeteren. Hierdoor krijg je bijvoorbeeld bij het in en uit rijden van een tunnel een optimaal belichte opname waarbij de helderheid veel hoger is, het contrast is intenser.

3-axis G-Sensor en GPS ontvanger
Dankzij de 3-assige gyroscopische sensor (G-sensor) kan je dashcam fysieke bewegingen registreren, bijvoorbeeld wanneer je plotseling remt of bij een ongeval/impact. De opgenomen beelden worden in dat geval in een afzonderlijke folder opgeslagen, zodat ze achteraf niet overschreven kunnen worden.

Tijdens het rijden werken er bepaalde fysieke krachten in op je camera. Deze G-sensor gegevens (kracht, richting) worden samen met de gegevens van de ingebouwde GPS ontvanger (coordinaten, snelheid, datum & tijd) verwerkt in de video opname en opgeslagen. Met 'KENWOOD VIDEO PLAYER' kun je op een kaart (Google Maps) zien waar en wanneer de opnames hebben plaats gehad en welke rijrichting, snelheid, kracht er op dat moment van toepassing waren.

Slimme parkeermodus
Gebruik je dashcams als parkeerbeveiliging. Terwijl je auto geparkeerd staat en de 3-G sensor een fysieke beweging van je voertuig detecteerd, start de camera een opname van 30 seconden en keert vervolgens terug naar de standbymodus. Ook hier worden de opgenomen beelden apart opgeslagen, zodat ze achteraf niet overschreven worden.

Super Capacitor (Backup Battery)
De ingebouwde 'super capacitor' zorgt ervoor dat bij een stroomonderbreking de DashCam de lopende video opname correct afsluit en opslaat voor de camera zichzelf volledig uitschakeld.

2 systeems montagebeugel
Een zuignap en zelklevende bevestigingsbeugel worden meegeleverd. De zuignap geeft je meer vrijheid om de bevestigingsbeugel eenvoudig te plaatsen en verwijderen daar waar de zelfklevende voor een meer solide bevesting zorgt

Magnetische snelkoppeling
Het nieuwe, super handige, magnetische bevestigingsmechanisme zorgt er voor dat jouw met één hand de DashCam kunt plaatsen en verwijderen. De bedrading zit aangesloten op de bevestingsbeugel op de voorruit! Je (ont)koppelt dus enkel de camera zonder de bedrading nog eens extra te moeten afkoppelen.

Meegeleverde polarisatie filter — Vermindert de reflectie op de voorruit
Meegeleverd met de DRV-A700W/ DRV-A601W/ DRV-A501W is een polarisatie filter. Een polarisatie filter bestaat uit twee delen, een deel dat je op de schroefdraad van de lens draait en een draairing. Door aan de draairing te draaien kan je de invalshoek van licht aanpassen. Hiermee verminder je storende reflecties op je voorruit.

Specificaties
Merk Kenwood
Type videocamera Dash cam
Hoogte 50.5 mm
Breedte 106 mm
Diepte 40.5 mm
Gewicht 108 gram
Opties GPS
Bestandsformaat JPG
Maximale videoresolutie 3840 x 2160 pixels
Video resolutie 4K
Video compressie H.264, MOV
Resolutie (megapixels) 8.3
Maximale fotoresolutie (pixels) 3840 x 2160
Type display Touchscreen
Formaat display (inch) 3
Beeldhoek (graden) 130
Geheugenkaart Micro SD Card, Micro SDHC Card, Micro SDXC Card
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Kenwood DRV-A601W 4K of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice