Kenko Tussenringenset 3-delig voor Canon AF
Kenko Tussenringenset 3-delig voor Canon AF
139,00

Kenko Tussenringenset 3-delig voor Canon AF

139,00

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 46,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Kenko Tussenringenset 3-delig voor Canon AF

Ideaal voor macro-fotografie. Deze 3 delige tussenringenset maakt de kleine wereld groot. Een tussenring plaats je tussen een objectief en een camera. Hierdoor kun je dichter op het onderwerp komen en krijg je dit groter op de foto. Een tussenring is hol, er zit geen lenzenstelsel in, en er verandert dus niets aan de kwaliteit van een objectief. Tussenringen werken het beste met een teleobjectief. Alle automatische functies van een camera blijven behouden. De set bestaat uit drie losse delen die onafhankelijk maar ook met elkaar gebruikt kunnen worden. Hoe meer ringen, hoe dichter je op het onderwerp kan komen.


Deze set bestaat uit ringen van 12mm, 20mm en 36mm en is geschikt voor met camera's met een Canon AF vatting

Specificaties
Merk Kenko
Dikte tussenringen 12 mm, 20 mm, 36 mm
Aantal tussenringen 3
Lensmount Canon Reflex (EOS)
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Productbeoordelingen
4 reviews
“De tussenringen zijn een geweldige ervaring”
Beoordeling door M. Bakker (geplaatst op 23-05-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
De tussenringen zijn een geweldige ervaring. Ik gebruik ze in combinatie met een macro objectief. De vergroting is formidabel. Je moet wel wennen aan de verminderde scherptediepte en derhalve goed letten op de diafragma instelling. Uit de vrije hand schieten is vrijwel onmogelijk, maar op statief en met een zelfontspanner geeft het de beste resultaten.
“Ik had hier voor kunstofringen en merkte gelijk dat deze steviger waren en fijner werkte! Ben er erg tevreden over!”
Beoordeling door Anne (geplaatst op 29-12-2015)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Ik had hier voor kunstofringen en merkte gelijk dat deze steviger waren en fijner werkte! Ben er erg tevreden over!
“De tussenringen van alleen Kenko zijn te gebruiken, i”
Beoordeling door J.H.Moser (geplaatst op 30-11-2013)
Design
Kwaliteit
Prestatie
De tussenringen van alleen Kenko zijn te gebruiken, i.c.m. met de EOS reflexcamera, maar dan moet het wel een combi vormen met de EFS lens. In aanvang wilde ik een goedkopere set kopen kopen, die ook alleen bedoeld is voor de EOS camera, maar dan niet met een EFS lens. Conclusie: Kijk voor het kopen naar: 1e, Wat voor lens is het. (voor mij een EFS lens) 2e, Is het een combinatie met Canon EOS. Zo ja, dan kan alleen Kenko gebruikt worden. Is wel een duur alternatief, t.o.v. andere tussenringen. Foto resultaten zijn prima. Gebruik doorgaans alleen de kleinste tussenring. Met 3 tussenringen zijn de pixels op je beeldscherm zelfs te analyseren, en blijven ook na optische vergroting nog scherp. Zegt wel iets over de kwaliteit van de EFS lenzen. Cameraland is verder erg meewerkend, bij het zoeken naar oplossingen. (overwogen werd zelfs, de tussenringen passend te slijpen, als geen tussenringen passend te leveren waren. Ging dan over wegslijpen te dikke binnenrand!) Met Kenko was dit niet nodig. Cameraland: Beslist een aanrader!!
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Kenko Tussenringenset 3-delig voor Canon AF of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice