Kenko Digital Filter Kit Slim - 52mm MC
Kenko Digital Filter Kit Slim - 52mm MC
40,70

Kenko Digital Filter Kit Slim - 52mm MC

40,70

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Kenko Digital Filter Kit Slim - 52mm MC

Kenko Smart Filter Kit

De Kenko Smart Filter Kit is een voordeelset van drie veelgebruikte filters en bestaat uit een protectiefilter, circulair polarisatiefilter en een ND8 grijsfilter. De filters zijn zogenaamde slim-filters met een extra dunne aluminium filterring en daarmee ook geschikt voor groothoekobjectieven.

Protectiefilter

Het protectiefilter voorkomt dat uw objectief vuil wordt of beschadigt. Dit filter is voorzien van een meervoudige coating en gebruik van een protectiefilter heeft geen invloed op de kleur of beeldkwaliteit.

Circulair polarisatiefilter

Een circulair polarisatiefilter vermindert ongewenste reflecties en vergroot het contrast van lucht en wolken. Ook vergroot een polarisatiefilter de kleurverzadiging, waardoor groen groener wordt en felle kleuren er meer uit springen.

ND8 grijsfilter

Het ND8 grijsfilter vermindert de hoeveelheid licht die wordt doorgelaten naar de lens met een factor 8. Het effect hiervan is dat de sluitertijd vertraagd wordt, waardoor bepaalde creatieve effecten bereikt kunnen worden. In omstandigheden met veel licht kunt u een grotere lensopening gebruiken zonder dat overbelichting optreedt.

Kenmerken
  • Set van drie veelgebruikte filters
  • Dunne aluminium filterring voorkomt vignetering
Specificaties
Merk Kenko
Soort filter Opschroeffilter
Filtertype Grijs (ND), Polarisatie, UV
Filtermaat (mm) 52
Set Ja
Slim filter Ja
Productbeoordelingen
1 reviews
“Handig, alle nodige filters zitten er gelijk bij”
Beoordeling door Ed (geplaatst op 15-02-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Handig, alle nodige filters zitten er gelijk bij.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Kenko Digital Filter Kit Slim - 52mm MC of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice