Jupio Sony VG-C1EM Battery Grip voor Sony A7/A7R/A7S
Jupio Sony VG-C1EM Battery Grip voor Sony A7/A7R/A7S
99,00

Jupio Sony VG-C1EM Battery Grip voor Sony A7/A7R/A7S

99,00

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Jupio Sony VG-C1EM Battery Grip voor Sony A7/A7R/A7S

Jupio VG-C1EM Battery Grip voor Sony A7

De Jupio Battery Grip voor de Sony A7, A7R en A7S systeemcamera is wat ontwerp en functionaliteit betreft gelijk aan de originele grip van Sony. De grip heeft een ergonomisch ontwerp dat meer rust en comfort geeft wanneer je langere tijd aan het werk bent. Een battery grip maakt het bovendien eenvoudiger om in de portretstand te fotograferen, niet alleen door de houvast maar ook door de toevoeging van een extra ontspanknop.

De Sony VG-C1EM Battery Grip is een verticale batterijgrip voor de Sony Alpha A7, A7R en A7S systeemcamera. Fotografeer met meer grip en comfort dankzij deze stevige batterijgrip met ergonomisch geplaatst knoppen en instelwielen. De grip biedt plaats aan een extra accu waardoor je langer kunt fotograferen. Het actuele batterijniveau wordt als een driecijferig percentage weergegeven op het LCD display van de camera. De Sony VG-C1EM Battery Grip heeft bovendien speciale afdichtingen ter bescherming van stof en vocht.

Specificaties
Merk Jupio
Soort product Battery grip
Geschikt voor merk Sony
Model Accu NP-FW50
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Jupio Sony VG-C1EM Battery Grip voor Sony A7/A7R/A7S of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice