Jupio Nikon D3400 Battery Grip met remote control
Jupio Nikon D3400 Battery Grip met remote control
89,90

Jupio Nikon D3400 Battery Grip met remote control

89,90

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Jupio Nikon D3400 Battery Grip met remote control

Jupio Battery Grip voor Nikon D3400 met remote control

De Jupio Battery Grip voor de Nikon D3400 biedt louter voordelen. Een battery grip is primair ontworpen om de stroomvoorziening van een camera te vergroten. Je kunt twee camera-accu's van het type EN-EL14a in deze grip plaatsen waardoor je, zonder accu's te verwisselen of op te laden, over tweemaal zoveel stroom beschikt. Ideaal voor een vakantie of een weekendje weg! Het is in noodgevallen heel handig dat er ook zes AA batterijen in de grip passen!

Ten tweede verbetert een battery grip ook nog eens de grip op de camera waardoor je meer houvast hebt. Het derde voordeel is dat je een aantal extra bedieningsorganen zoals een ontspanknop hebt voor het fotograferen in de verticale opnamestand. Je kunt hierdoor veel comfortabeler fotograferen met de camera in de verticale positie, zonder je arm in een onnatuurlijke hoek te houden. Deze battery grip van Jupio, die aansluit bij het ontwerp van de Nikon D3400 wordt geleverd met een extra remote control. Je kunt zo de op een statief geplaatste camera van een afstand draadloos bedienen.

Specificaties
Merk Jupio
Soort product Battery grip
Geschikt voor merk Nikon
Model Accu EN-EL14A
Productbeoordelingen
1 reviews
“Ziet er goed uit, past goed, en als batterygrip prima”
Beoordeling door Ron (geplaatst op 07-08-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Ziet er goed uit, past goed, en als batterygrip prima. De verticale ontspanknop werkt echter heel erg traag via infrarood. Daar kun je dus niet op bouwen als het er om gaat. Jammer. Voor de rest een degelijk gebouwde grip die helaas te duur is voor het gebodene. Heb m retour gestuurd en keurig netjes mn geld in no time teruggekregen.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Jupio Nikon D3400 Battery Grip met remote control of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice