Joopic Laser Generator voor CamBuddy Pro
Joopic Laser Generator voor CamBuddy Pro
39,00

Joopic Laser Generator voor CamBuddy Pro

39,00

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Joopic Laser Generator voor CamBuddy Pro

Joopic Laser Generator voor CamBuddy Pro

De Laser Generator stuurt de lasersensor van de Joopic CamBuddy Pro aan. In de Laser Triggered modus kun je de camera een opname laten maken als de laserstraal onderbroken wordt. Je richt de laserstraal van de Laser Generator op de sensor van de CamBuddy Pro. Als de straal onderbroken wordt, bijvoorbeeld door een langslopend dier, dan maakt de camera een opname. De Laser Generator wordt geleverd inclusief een 2000mAh powerbank voor de voeding, maar zonder statief.

Joopic CamBuddy Pro is is een fantastisch, veelzijdig systeem om je camera vanaf je smartphone te bedienen. Het systeem heeft veel mogelijkheden en een bereik van maar liefst 30 meter. Je kunt veel meer dan alleen je camera met je smartphone instellen en afdrukken, want de CamBuddy Pro heeft veel bijzondere functies zoals een volledig instelbare intervalmodus met de mogelijkheid om meteen een indrukwekkende time-lapse video van de fotoserie te maken. Met deze DC2 kabelset sluit je Nikon camera's aan op de CamBuddy Pro.

30 meter bereik

Je kunt je camera bedienen vanuit de gratis Joopic CamBuddy app, waarbij je onder meer de sluitertijd, het diafragma en de gevoeligheid in kunt stellen. Je ziet het Live View camerabeeld op je smartphone en je kunt het scherpstelpunt met je vinger verplaatsen. Je hebt een bereik van maar liefst 30 meter, minimaal 3x groter dan van de app die de camerafabrikant levert. In de Shoot and Push modus worden gemaakte opnamen meteen naar de smartphone verzonden, zodat je ze desgewenst meteen op social media kunt plaatsen.

Vier sensoren

De Joopic CamBuddy Pro kan aangestuurd worden door vier ingebouwde sensoren: voor geluid, licht, laser en radiosignalen. In de Sound Triggered modus wordt een opname gemaakt bij een bepaald geluidsniveau en bij Lightning Triggered maakt de camera een foto als een bliksemflits plaatsvindt. Bijzonder is ook de Laser Triggered modus waarbij de camera opdracht krijgt om een opname te maken als een laserstraal onderbroken wordt. Zo kun je gemakkelijk wilde dieren fotograferen die een wildgang volgen. Hiervoor heb je de optionele Laser Generator nodig.

128 camera's tegelijk

De CamBuddy Pro kan maar liefst 128 camera's tegelijk bedienen, zodat de aangesloten camera's tegelijkertijd een opname kunnen maken. Hiermee kun je indrukwekkende slow motion effecten creëren zoals je die bijvoorbeeld ziet in de film The Matrix. Door de ingebouwde radiozender kun je ook een opstelling met master en slave camera's maken. De ingebouwde 1000mAh accu heeft een bedrijfsduur van vier uur.

Specificaties
Merk Joopic
Type verbinding Infrarood
Verlengkabel meegeleverd Nee
Flitstrigger functie Nee
Type product Afstandsbediening
Draadloos bereik (meter) 30
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Joopic Laser Generator voor CamBuddy Pro of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice