Joby UltraPlate 208 Quick-Release Plate (208mm)
Joby UltraPlate 208 Quick-Release Plate (208mm)
19,36

Joby UltraPlate 208 Quick-Release Plate (208mm)

19,36

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Joby UltraPlate 208 Quick-Release Plate (208mm)

Joby UltraPlate 208

De Joby UltraPlate 208 snelkoppeling is ontworpen om altijd onder een camera bevestigd te blijven en toch optimale bewegingsvrijheid te geven. Dankzij de extra lange uitvoering is het mogelijk om je camera heel flexibel op een statiefkop te bevestigen. De verstelbare statiefschroef maakt het daarbij mogelijk om de camera asymmetrisch te plaatsen, waardoor je ruimte op de plaat over hebt om bijvoorbeeld een Joby arm te koppelen aan de extra statiefschroefgaten.

Professioneel accessoire van aluminium

Met de doordachte Joby UltraPlate 208 zet je iedere dslr, systeemcamera, videocamera of high-end compact op een Arca-Swiss compatible statiefkop. Maar daarnaast bevestig je deze lekker lange snelkoppelingsplaat dankzij de 1/4-inch schroefdraadgaten ook moeiteloos op vrijwel alle andere statieven en statiefkoppen. Joby heeft deze lange statiefplaat gemaakt van stabiel aluminium en bekleed met stroef en slijtvast rubber voor een perfecte grip en bevestiging.

Gegroefde Arca-Swiss aansluiting

Dankzij de gegroefde Arca-Swiss aansluiting schuif je de snelkoppelingsplaat eenvoudig op iedere Arca-Swiss compatible statiefkop. De acht statiefschroefgaten zorgen er daarnaast voor dat je de plaat ook op ieder klassiek statief met 1/4-inch statiefschroef kunt plaatsen. Dankzij de ruime verstelmogelijkheid van de koppelingsplaat kun je eventueel ook een Joby Ultra Fit Sling Strap permanent aan de plaat vastschroeven terwijl je de camera dan toch op een (compacte) kop kwijt kunt. Een balhoofd bijvoorbeeld. Universeel, professioneel en uiteraard doordacht!

Joby: Creatief en veelzijdig

Joby werd in 2006 opgericht in San Francisco Bay en heeft inmiddels overal ter wereld menig hart veroverd met hun inmiddels beroemde buigzame Gorillapod-statieven, die dankzij hun unieke uiterlijk een hoge aaibaarheidsfactor hebben. Tegenwoordig bevindt het bedrijf zich in Petaluma, Californië, waar het zich naast de statiefjes ook bezighoudt met de ontwikkeling van allerlei GripTight accessoires voor smartphones. Het huidige Joby assortiment bestaat uit statiefjes voor smartphones en actioncams, vlogging rigs, maar ook vind je er statieven voor vrijwel iedere traditionele DSLR- systeem- of compactcamera.

Specificaties
Merk Joby
Soort statief product Statiefonderdeel
Type statiefaccessoire/onderdeel Snelkoppeling
Statiefaansluiting 1/4"
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Model snelkoppelingsplaat UltraPlate 208
Geschikt voor merk Universeel
Lengte 208 mm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Joby UltraPlate 208 Quick-Release Plate (208mm) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice