Joby UltraFit Hand Strap met UltraPlate - Charcoal
Joby UltraFit Hand Strap met UltraPlate - Charcoal
34,95

Joby UltraFit Hand Strap met UltraPlate - Charcoal

34,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Joby UltraFit Hand Strap met UltraPlate - Charcoal

Je camera veilig en comfortabel vasthouden

De Joby UltraFit Hand Strap met UltraPlate voegt gemak toe aan je camera. De nylon Hand Strap voegt zich naar de vorm van je hand en zit tegelijkertijd niet in de weg bij het bedienen van de camera. In de Hand Strap bevind zich EVA foam voor extra gebruiksgemak. Wil je gebruik maken van een statief? Dat kan zonder de UltraFit Hand Strap van de camera te verwijderen! Dankzij de UltraPlate plaats je de camera direct op ieder statiefkop dat voorzien is van een universele Arca Swiss aansluiting. De snelkoppelingsplaat van de camera handgreep heeft bovendien twee bevestigingsplaatsen zodat je zelf kunt bepalen welke positie het beste voor je werkt.

Ook geschikt voor compacte systeemcamera’s

De UltraFit Hand Strap is gemaakt voor gebruik met spiegelreflexcamera’s maar kan ook gecombineerd worden met compacte systeemcamera’s en video camera’s. Omdat de Arca Swiss statiefbevestiging een wereldwijde standaard is, werkt dit product met vrijwel alle statiefkoppen met de Arca Swiss koppeling van bekende merken zoals Gitzo, Redged etc..


Specificaties
Merk Joby
Type draagcomfort Handriem
Geschikt voor Camera's
Verstelbaar Nee
Geschikt voor merk Universeel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Joby UltraFit Hand Strap met UltraPlate - Charcoal of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice