Joby Pro Sling Strap L-XXL zwart
Joby Pro Sling Strap L-XXL zwart
49,95

Joby Pro Sling Strap L-XXL zwart

49,95

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Joby Pro Sling Strap L-XXL zwart

De Joby Pro Sling Strap is een camerariem waarbij de camerariem wordt bevestigd aan de statiefschroef. Met deze riem kun je de camera 360 graden draaien en zal zo altijd in de juiste positie hangen. Het Joby SpeedCinch systeem zorgt er voor dat de camera stevig tegen je lijf aanhangt als je deze niet gebruikt, maar zo heb je toch snel de camera in de hand wanneer dit nodig is.
De camera schuift langs de variabele lus omhoog. De lengte van deze lus is af te stellen zodat je de camera altijd veilig tegen je aan kunt houden. Zodra je de camera pakt schuift de lus door het oog van de Sling Strap en wordt twee keer zo lang. Hierdoor heb je altijd volledige bewegingsvrijheid bij het fotograferen. Na het fotograferen trek je aan de lus en zo hangt de camera weer veilig op zijn plaats. Vervolgens is de draagriem te vergrendelen.

  • Kenmerken:
    Maat L/XXL
  • Gemaakt van hoogwaardig nylon
  • Ingeweven anti-slip patroon
Specificaties
Merk Joby
Type draagcomfort Schouderriem
Breedte 6 cm
Geschikt voor Camera's
Verstelbaar Ja
Lengte max (cm) 192
Geschikt voor merk Universeel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Joby Pro Sling Strap L-XXL zwart of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice