Joby GripTight PRO Video GorillaPod Stand
Joby GripTight PRO Video GorillaPod Stand

Normale prijs: 89,95

Special Price 67,99

Joby GripTight PRO Video GorillaPod Stand

Normale prijs: 89,95

Special Price 67,99

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Joby GripTight PRO Video GorillaPod Stand

Joby GripTight PRO Video GorillaPod Stand

De universele Joby GripTight PRO Video GorillaPod Stand is een combinatie van een Gorillapod en een GripTight Pro Video Mount. Deze bijzondere houder is geschikt voor vrijwel alle typen smartphones die tussen de 56 en 91 mm breed zijn, zoals de Samsung Galaxy S7, HTC One en Apple iPhone 7. Je kunt de GripTight PRO Video GorillaPod Stand gebruiken om je smartphone echt overal neer te zetten of aan te bevestigen dankzij de buigbare pootjes van de Gorillapod. Ideaal voor vloggers die lichtgewicht onderweg zijn.

Smartphone houder met Gorillapod

Voorkom ongewenste trillingen van je smartphone tijdens het filmen is verleden tijd, want dankzij de Joby GripTight PRO Video GP Stand kun je een smartphone stabiel positioneren op een bureau, aan je fietsstuur, een boomtak, een hek of wat voor ondergrond dan ook. De Joby GripTight PRO Video Mount bestaat uit een GripTight mount op een kantelbare en draaibare miniatuur videokop met panning arm, gecombineerd met een universele Gorillapod. Dankzij de buigzame poten met rubber ringen van de Gorillapod klem je deze smartphonehouder overal omheen terwijl de met rubber beklede pootjes ongewild verschuiven voorkomen op een gladde ondergrond. Overal stabiel! De GripTight PRO Video GorillaPod Stand smartphone houder is dankzij de universele 1/4-inch statiefschroefdraad gemakkelijk op de Gorillapod te schroeven.

Rubber klauwen voor degelijke bevestiging

Je plaatst de GripTight PRO Video GorillaPod Stand heel simpel op een bureau, om een fietsstuur of aan een boomtak en vervolgens klem je de smartphone tussen de met rubber beklede klauwen. De verende, in lengte verstelbare GripTight PRO Video Mount "grijpt" altijd perfect om je smartphone en houdt hem stevig op zijn plaats. Dankzij de robuuste kantelscharnier op de draaibare statiefbasis kun je comfortabel gebruik maken van de videofuncties van je smartphone, maar deze miniatuur videokop is nog beter geschikt voor stabiele films tijdens het vloggen of een snelle reportage voor een youtube kanaal. De degelijke afwerking en de vloeiende draai- en kantelbeweging met vergrendelbare positionering kun je heel stabiel en soepel pannen en tilten tijdens het filmen. Simpel maar professioneel! Gebruik je de GripTight PRO Video Mount niet, dan kun je hem heel eenvoudig demonteren, invouwen en meenemen. Hij weegt slechts 282 gram inclusief Gorillapod en is opgevouwen 30cm lang.

Specificaties
Merk Joby
Type statief Klem-/tafelstatief
Minimale hoogte (cm) 13
Maximale hoogte (cm) 30
Ingevouwen lengte (cm) 21
Eigen gewicht statief (kg) 0.31
Maximaal draagvermogen (kg) 1
Aantal pootsecties 10
Statiefkop aanwezig Ja
Type statiefkop Videohoofd
Statiefaansluiting 1/4"
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Joby GripTight PRO Video GorillaPod Stand of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice