Joby GripTight ONE GorillaPod Stand
Joby GripTight ONE GorillaPod Stand
39,95

Joby GripTight ONE GorillaPod Stand

39,95

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Joby GripTight ONE GorillaPod Stand

Joby GripTight One GorillaPod Stand

De Joby GripTight One GorillaPod Stand is een combinatie van een ultracompacte, opvouwbare en universele houder voor smartphones plus een superhandig GorillaPod ministatief. Je kunt smartphones met een breedte van 56 mm tot 91 mm gebruiken. Hij is daarmee geschikt voor veel populaire smartphones zoals de iPhone 7, de iPhone 7 Plus, de Samsung Galaxy S7 en de HTC10, maar ook voor oudere modellen.

De GripTight One is gemonteerd op een GorillaPod. Een GorillaPod is opgebouwd uit losse kogelgewrichten van hoogwaardig kunststof die samen de drie pootjes van het statief vormen. Je kunt de gewrichten onafhankelijk van elkaar in elke richting verdraaien, zodat je een GorillaPod altijd zo kunt verdraaien dat hij overal neer te zetten is of overal aan vast te maken is. Je kunt de GripTight One en de GorillaPod ook apart van elkaar gebruiken. De GripTight One houder is voorzien van een statiefaansluiting waardoor je hem op heel veel soorten statieven en statiefjes kunt monteren, zoals een selfiestick, een stuurklem of een gewone tripod. Je kunt de losse GorillaPod gebruiken voor kleine en lichte camera's.

Handig en degelijk

De Joby GripTight One GP Stand is de perfecte oplossing als je de video- of fotofuncties van je smartphone wilt gebruiken zonder ongewenste trilling en beweging. Je klemt de smartphone handig tussen de met beschermend rubber beklede grepen. Dankzij de verende roestvrijstalen klem houdt de GripTight One je smartphone altijd veilig vast.

Opvouwbaar

Joby heeft veel aandacht besteed aan het ontwerp van de GripTight One GP Stand. Je kunt hem plat opvouwen, hij is dan slechts 16,5 centimeter lang waardoor hij gemakkelijk in je tas past. Uiteraard kun je de beide componenten ook los van elkaar bewaren.

Specificaties
Merk Joby
Type statief Klem-/tafelstatief
Statief materiaal Kunststof
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Joby GripTight ONE GorillaPod Stand of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice