Joby GripTight Action Kit (Black/Charcoal)
Joby GripTight Action Kit (Black/Charcoal)
48,99

Joby GripTight Action Kit (Black/Charcoal)

48,99

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Joby GripTight Action Kit (Black/Charcoal)

De Joby GripTight Action Kit ondersteunt een groot aantal verschillende apparatuur met een gewicht tot 1,1 lb en bestaat uit een standaard met een geïntegreerde pin-joint-bevestiging die wordt aangesloten op een smartphone-klembevestiging. Je kunt het statief gebruiken zonder de smartphonebevestiging voor gebruik met GoPro-camera's en andere actieapparatuur of je kunt de klem bevestigen om gemakkelijk selfies of panoramische opnamen te maken met jouw telefoon. Bovendien bevindt zich een cold shoe-adapter aan de bovenkant van de klem voor gebruik met op de schoen gemonteerde apparatuur zoals microfoons en led-verlichting.

De smartphonehouder kan worden aangepast met een vergrendelingshendel om telefoons tussen 2,2 en 3,6 inch goed te passen, met TPE-grippads voor veiligheid en stabiliteit. Met een veelzijdig ontwerp dat bestaat uit verschillende verbindingen, kunt u het statief met de poten van het statief omwikkelen voorwerpen of pas het aan voor gebruik op oneffen terrein. Een gewicht van slechts 125 gram maakt dit statief gemakkelijk mee te nemen in een tas of rugzak tijdens het reizen. Inbegrepen bij deze kit is de Impulse Bluetooth-afstandsbediening die compatibel is met Android- en iOS-apparaten, waarmee je de sluiter activeert tot 30 meter afstand van jouw telefoon.

Specificaties
Merk Joby
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 8
Maximale hoogte (cm) 18
Ingevouwen lengte (cm) 18
Eigen gewicht statief (kg) 0.125
Maximaal draagvermogen (kg) 0.5
Statief materiaal Kunststof
Aantal pootsecties 10
Verstelmechanisme Overig
Statiefkop aanwezig Ja
Type statiefkop Voor Smartphone
Statiefaansluiting 1/4"
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Joby GripTight Action Kit (Black/Charcoal) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice