Joby GorillaPod Mobile Mini Black/Charcoal
Joby GorillaPod Mobile Mini Black/Charcoal
14,95

Joby GorillaPod Mobile Mini Black/Charcoal

14,95

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Joby GorillaPod Mobile Mini Black/Charcoal

Als je op zoek bent naar een compacte en veelzijdige oplossing om je smartphone te stabiliseren, dan zul je veel plezier beleven aan de GorillaPod Mobile Mini Flexible Stand van Joby . De standaard maakt gebruik van een paar rubberen kaken om je telefoon op zijn plaats te houden, en stelt je in staat om de afstand ertussen aan te passen zodat deze op de meeste compacte telefoons zoals de iPhone 7 en Google Pixel past, helemaal tot plus size modellen zoals de iPhone 7 Plus , Google Pixel XL en Microsoft Lumia 950 XL. Drie flexibele, scharnierende poten worden gebruikt voor ondersteuning, die kunnen worden gevormd om rond objecten te wikkelen of de stabiliteit op oneffen oppervlakken te verbeteren.

De Mobile Mini is geschikt voor gebruik thuis of onderweg en dient zowel als een klein statief om foto's en video's te maken, en als standaard om comfortabel naar films en streams te kijken. Het is gemaakt van een gepatenteerd ABS-plastic en TPE, waardoor het statief lichtgewicht blijft met slechts 31 gram. En met een hoogte van 12 cm kan hij gemakkelijk in een kleine tas worden vervoerd of zelfs in uw zak worden bewaard terwijl u aan het fotograferen bent.

Kenmerken

  • Past op de meeste normale en plus size smartphones
  • Rubberen kaken houden de telefoon stevig vast
  • Flexibele poten die uit meerdere gewrichten bestaan
  • Buig het statief rond objecten of houd het stabiel op ruwe oppervlakken
  • Werkt als statief om beter foto's te maken, of als standaard om comfortabel video's te bekijken
  • Compacte en lichtgewicht constructie, gemakkelijk te vervoeren in een tas of zak
Specificaties
Merk Joby
Type statief Tripod
Eigen gewicht statief (kg) 0.032
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Joby GorillaPod Mobile Mini Black/Charcoal of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice