Joby Gorillapod Arm
Joby Gorillapod Arm
13,95

Joby Gorillapod Arm

13,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Joby Gorillapod Arm

Joby Gorillapod Arm Flexibel Tripod accessoire

De flexibele Joby GorillaPod Arm is een ideaal onderdeel om je eigen, flexibele vlog-rig samen te stellen. De arm, met een lengte van 12,4 cm, bestaat uit 5 kogelgewrichten, waardoor hij in elke gewenste richting te draaien is. Beide uiteinden hebben een 1/4" statiefschroefdraad. Daarmee is de GorillaPod arm te bevestigen aan bijvoorbeeld de Suction Cup van Joby, en past vrijwel elke camera erop. Maar je kunt er een ook Joby GripTight Mount op schroeven, wanneer je een smartphone gebruikt om te filmen of fotograferen.

Flexibele arm voor de perfecte vlog-kit

Met de GorillaPod arm kan je je eigen camera- of smartphone rig samenstellen. Gebruik de arm als grip, of bevestig er een Lume Cube op voor extra verlichting tijdens het filmen. Met de Hub Adapters van Joby kan je vrijwel alle Joby onderdelen aan elkaar bevestigen. Film je met een GoPro? Bevestig dan een GoPro mount op de GorillaPod arm. Wil je een flitser aan je rig toevoegen? Plaats een flitsschoen op de GorillaPod arm. Met de hub adapters kun je bovendien meerdere GorillaPod arms aan elkaar bevestigen.

Joby: Creatief en veelzijdig

Joby werd in 2006 opgericht in San Francisco Bay en heeft inmiddels overal ter wereld menig hart veroverd met hun inmiddels beroemde buigzame Gorillapod-statieven, die dankzij hun unieke uiterlijk een hoge aaibaarheidsfactor hebben. Tegenwoordig bevindt het bedrijf zich in Petaluma, Californië, waar het zich naast de statiefjes ook bezighoudt met de ontwikkeling van allerlei GripTight accessoires voor smartphones. Het huidige Joby assortiment bestaat uit statiefjes voor smartphones en actioncams, vlogging rigs, maar ook vind je er statieven voor vrijwel iedere traditionele DSLR- systeem- of compactcamera.

Specificaties
Merk Joby
Lengte 12.4 cm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Joby Gorillapod Arm of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice