Joby GorillaPod 3K Kit
Joby GorillaPod 3K Kit
100,43

Joby GorillaPod 3K Kit

100,43

Levertijd 8 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 33,48 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Joby GorillaPod 3K Kit

Joby GorillaPod 3K Stand Flexibel statief

De GorillaPod 3K Stand is de opvolger van de Joby GorillaPod SLR-Zoom. Dit flexibele statief is ontworpen voor spiegelreflexcamera's tot 3 kilo. De stevige, buigzame poten zorgen voor een stabiele stand van je dslr-camera, ook als daar een zoomlens aan is gekoppeld. Maar je kunt er ook een flitser, videocamera of richtmicrofoon op bevestigen. Of je nou time-lapse foto's of avondopnamen maakt, een interview doet of een vlog produceert, de GorillaPod 3K Stand is in alle gevallen een stabiele factor en daarom een onmisbaar accessoire.

Ideaal accessoire voor serieuze fotografen en vloggers

De GorillaPod 3K Stand is het ideale accessoire voor de serieuze fotograaf, journalist vlogger of videofilmer die er op uit trekt. Stop het statief in je fototas of rugzak en ga op avontuur! De GorillaPod 3K Stand komt van pas in alle situaties waarin je een compact camerastatief nodig hebt, zoals omstandigheden met weinig licht of bij macrowerk in de natuur. of om een flitser of richtmicrofoon neer te kunnen zetten. Een GorillaPod is namelijk het enige camerastatief dat voldoende buigzaam is om neer te kunnen zetten in afwijkende posities.

De grote broer van de GorillaPod 1K

De Joby GorillaPod 3K Stand is de grote broer van de GorillaPod 1K. Dankzij de dertig flexibele gewrichten die kunnen buigen en draaien, kun je een compacte dslr-camera of videocamera stevig op en aan vrijwel elk oppervlak bevestigen. Deze GorillaPod weegt slechts 247 gram en is 24cm hoog. Met de universele 1/4-inch statiefschroef zet je de GorillaPod 3K Stand muurvast onder iedere camera, maar je kunt ook de Joby BallHead 3K statiefkop op deze GorillaPod zetten voor nog meer opnamemogelijkheden.

Kogelgewrichten gemaakt van hoogwaardig kunststof

Een Joby GorillaPod is opgebouwd uit losse kogelgewrichten van hoogwaardig kunststof die samen de drie poten van het statief vormen. Doordat alle gewrichten los van elkaar alle kanten uit kunnen draaien , kun je de GorillaPod zodanig buigen dat hij altijd en overal neer te zetten is. De rubber voetjes zorgen voor een stabiele grip op een iedere ondergrond, of dat nou een rots is of een picknicktafel. De duurzame rubber ringen rondom ieder gewricht geven grip als je de GorillaPod ergens omheen buigt, want uiteraard kun je een GorillaPod ook om een boomtak of om het stuur van je mountainbike vouwen.

Joby GorillaPod BallHead 3K

De Joby GorillaPod BallHead 3K is de opvolger van het BH1 balhoofd en is ontworpen voor gebruik met de GorillaPod 1K Stand maar kan ook op elk ander statief met een 1/4"-20 schroefdraad gebruikt worden. Dit zeer compacte balhoofd geeft je de mogelijkheid om de camera 360 graden te draaien voor panoramafoto's en 90 graden te kantelen voor het maken van portretopnames. De statiefkop is licht van gewicht en kan camera's met een maximaal gewicht van 3 kilogram dragen.

Specificaties
Merk Joby
Type statief Tripod
Maximale hoogte (cm) 30.5
Eigen gewicht statief (kg) 0.393
Maximaal draagvermogen (kg) 3
Statief materiaal Aluminium
Statiefopties algemeen Waterpas statief
Statiefkop aanwezig Ja
Type statiefkop Balhoofd
Productbeoordelingen
1 reviews
“De Gorillapod werkt handig in heel veel situaties waar je oneven oppervlak hebt”
Beoordeling door Thijs (geplaatst op 20-10-2018)
Prestatie
Design
Kwaliteit
De Gorillapod werkt handig in heel veel situaties waar je oneven oppervlak hebt. Heb hem zelf gebruikt op reis en het statief helpt om in iedere soort omgeving een mooi plaatje vast te leggen.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Joby GorillaPod 3K Kit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice