Jobu Design Black Widow Jr. 3 Deluxe
Jobu Design Black Widow Jr. 3 Deluxe
389,00

Jobu Design Black Widow Jr. 3 Deluxe

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
ECHTE VAKMENSEN IN DE MOOISTE FOTOZAAK VAN NEDERLAND
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Jobu Design Black Widow Jr. 3 Deluxe

Jobu Design Jobu Jr. 3 Deluxe

De Jobu Design Jr.3 Deluxe (BWG-J3KDLX) Gimbal Head is een compacte, lichte swing head of schommelkop. Met 680 gram is dit de lichtste Jobu gimbal head op de markt. Een combinatie van een carbon statief met deze schommelkop is ideaal voor fotografen die veel reizen. Als een laag gewicht prioriteit heeft en je veel met het vliegtuig reist, dan is een Jr.3 Deluxe dé oplossing.

Schommelkop met holle basisarm

De Jobu Design Jr.3 Deluxe is gebaseerd op de Jr.3. Door gebruik van een holle aluminium basisarm is deze gimbal head bijzonder licht. Het verschil met de gewone Jr. 3 zit in de afneembare swing arm die in het geval van de Deluxe een ingebouwde snelkoppeling heeft. De arm is gefreesd uit één blok massief aluminium en niet gegoten. Daardoor is de Jr. 3 niet alleen licht, maar ook zeer solide. Uiteraard heb je wel een snelkoppelingsplaat nodig om je objectief te kunnen bevestigen. De Jobu Jr. 3 gimbal wordt geleverd inclusief SF-NXK Surefoot Lens Plate.

Gimbal Head voor combinaties tot 5 kilo

Deze gimbal head is bedoeld voor objectieven en camera's tot een gewicht van 5 kilo. Een combinatie van camera met 70-200mm f/2.8, 100-400mm of 300mm f/2.8 is dus geen probleem. De Jobu Design Jr.3 Deluxe kan eventueel een 500mm f/4 in combinatie met een professionele dslr ondersteunen en balanceren. Toch raadt Jobu een zwaardere DMG-HD4 of Pro2 schommelkop aan voor wie dagelijks gebruik maakt van deze combinatie. De Jr.3 Deluxe past op elk statief met een standaard 3/8-inch statiefschroefdraad.

Ontworpen voor bewegingsvrijheid

Een Jobu Design gimbal head, ook wel swing head of schommelkop genoemd, is ontworpen om volledige bewegingsvrijheid te bieden. De statiefkop ondersteunt een camera met objectief op hun natuurlijke balanceerpunt waardoor ze niet ongewild kantelen. In feite bevestig je de camera met objectief in een schommelende ophangbeugel, vandaar de naam schommelkop. Ze zijn ideaal voor bijvoorbeeld vliegtuigspotten, natuurfotografie en paardensport. Bij gebruik van een groot Canon of Nikon objectief, raadt Jobu Design het gebruik van een vervangende Jobu objectiefvoet aan, zoals de LF-C604 of de LF-N604. Een vervangende voet zal het zwaartepunt van het objectief verlagen. In de meeste gevallen balanceren grote objectieven met lange statiefgondels namelijk niet prettig op een Jr.3.

Specificaties
Merk Jobu Design
Maximaal draagvermogen (kg) 5
Draagvermogen (kg) 5
Eigen gewicht statiefkop (kg) 0.680
Type statief Statiefkop
Type statiefkop Gimbalhoofd
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Jobu Design Black Widow Jr. 3 Deluxe of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice