JJC MA-S Shutter Remote voor Sony Cybershot - 1M
JJC MA-S Shutter Remote voor Sony Cybershot - 1M
14,95

JJC MA-S Shutter Remote voor Sony Cybershot - 1M

14,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving JJC MA-S Shutter Remote voor Sony Cybershot - 1M

JJC MA-S Shutter Remote voor Sony Cyber-shot - 1m

Met de JJC MA-S Shutter Remote is het mogelijk om je Sony Cyber-shot camera trillingsvrij te bedienen. Deze elektronische kabelafstandsbediening werkt stabiel en betrouwbaar met Sony Cyber-shot compactcamera's, zoals de DSC-F717 en DSC-F828. Ideaal als je fotografeert vanaf statief en er trillingsvrij gewerkt moet worden, zoals bij onder meer nachtfotografie.

Gebruiksvriendelijke draadontspanner

Deze gebruiksvriendelijke JJC afstandsbediening bestaat uit een handgreep met ontspanknop en een verbindingskabel van 100 cm. De ontspanknop kent drie functies; bij half indrukken wordt de autofocus en de belichting van de camera ingesteld en bij geheel indrukken wordt de opname gemaakt. De derde functie is voor het maken van tijdopnamen, als de camera in de B-modus staat. Je drukt de ontspanknop in en schuift hem naar voren, waardoor de ontspanknop ingedrukt blijft.

Specificaties
Merk JJC
Lengte kabel (meter) 1
Aansluitingen Sony Remote (Micro USB)
Type product Afstandsbediening
Geschikt voor merk Sony
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over JJC MA-S Shutter Remote voor Sony Cybershot - 1M of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice