JJC LED-48C Camera LED Verlichting
JJC LED-48C Camera LED Verlichting
70,00

JJC LED-48C Camera LED Verlichting

70,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving JJC LED-48C Camera LED Verlichting

JJC LED-48C Camera LED Verlichting

De JJC LED-48C is een handige en compacte LED-lamp voor foto- en filmopnamen. Je kunt deze flikkervrije lampen dankzij het unieke modulaire concept aan elkaar koppelen, zodat je meer power en een groter verlichtingsvlak krijgt. Je kunt de lamp horizontaal of verticaal op je camera plaatsen via de meegeleverde adapter die je in de accessoireschoen van de camera schuift. De lamp wordt gevoed door vier AA batterijen of accu's, maar het gebruik van een optionele AC-adapter is ook mogelijk.

De JJC LED-48C is een compacte lamp die dankzij de toepassing van maar liefst 48 LED's een prima lichtopbrengst heeft voor het maken van film- of foto-opnamen. Je kunt de lichtopbrengst aanpassen met behulp van een handig draaiknopje. Door toepassing van LED-techniek wordt deze lamp niet warm zodat langdurig gebruik geen probleem is. Door de bescheiden afmetingen van 98 x 72 x 36 mm en een dito gewicht van 115 gram is deze lamp gemakkelijk mee te nemen.

Specificaties
Merk JJC
Productbeoordelingen
1 reviews
“Compacte verlichting voor mijn filmcamera is erg praktisch! Het is geen gigantisch ding, past prima in mijn tas en geeft net dat extra beetje licht wat je nodig hebt”
Beoordeling door Frank (geplaatst op 27-06-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Compacte verlichting voor mijn filmcamera is erg praktisch! Het is geen gigantisch ding, past prima in mijn tas en geeft net dat extra beetje licht wat je nodig hebt.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over JJC LED-48C Camera LED Verlichting of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice