Introductie Leica SL2
Introductie Leica SL2
0,00

Introductie Leica SL2

Introductie Leica SL2
06 december 2019
13:30 - 17:30
6 december € 0,00
Nog 28 plaatsen beschikbaar

* Verplichte velden

Cameraland
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
ECHTE VAKMENSEN IN DE MOOISTE FOTOZAAK VAN NEDERLAND
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Introductie Leica SL2

Meet & Greet Experience inclusief hapje en drankje!

De nieuwe Leica SL2 belooft een icoon te worden in de camerawereld en speciaal voor deze introductie hebben wij hem voor je in huis gehaald. Tijdens deze Meet & Greet Experience kun je dan ook uitgebreid kennis maken met deze extreem hoogwaardige full-frame systeemcamera. En dat uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje!

Ervaar het zelf

Speciale gast is Eric Hendriks van Leica Nederland. Eric kent het merk en de producten door en door en kan je dan ook alle ins- en outs van de nieuwe SL2 vertellen. Maar je krijgt ook de mogelijk de camera zelf vast te houden en ermee te fotograferen. Eric heeft speciaal hiervoor alle Leica Prime objectieven meegenomen, zodat je echt een goed beeld krijgt van de ongelooflijke beedlkwaliteit. Wil je de beelden thuis rustig nakijken? Neem dan even een geheugenkaartje mee!

De Leica SL2 Meet & Greet vindt plaats op vrijdag 6 december van 13:30 tot 17:30 in onze winkel. Deelname is gratis, schrijf je dus snel in!

Cameraland

Adres
Van Ostadelaan 290-292
1816 JH Alkmaar
+31 (0)88-515 01 00
Datum en tijd
Vrijdag 6 december
Van 13:30 tot 17:30

Leica SL2 - Een verbeterde full-frame camera

De Leica SL2 is een extreem hoogwaardige full-frame systeemcamera met een perfecte beeldkwaliteit en professionele kenmerken. De CMOS sensor heeft een hoge resolutie van 47 miljoen pixels, een enorm dynamisch bereik en een kleurbereik van maar liefst 14 bits. Door de nieuw ontwikkelde Object Detection AF kan de camera onderwerpen identificeren en zelfs detecteren of ze bewegen of stilstaan. Vergeet ook niet dat de SL2 een L-vatting heeft, waardoor je ook de L-lenzen van Sigma en Panasonic kunt gebruiken.

Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Introductie Leica SL2 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice