Insta360 ONE X extended selfie stick
Insta360 ONE X extended selfie stick
54,95

Insta360 ONE X extended selfie stick

54,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Insta360 ONE X extended selfie stick

De extra lange selfie stick van Insta360 brengt een berg aan nieuwe mogelijkheden met zich mee. Dankzij de arm van 3 meter maak je ware luchtopnames vanuit de hand met je Insta360 ONE X of ONE R camera. Wie heeft er nog een drone nodig?

Luchtfoto’s met selfie stick

Tel bij de selfie stick van 3 meter je lichaam met uitgestrekte arm op, en je schiet foto’s en video’s vanaf 4,5 meter hoogte. Het blikveld dat je dan vangt met de camera is indrukwekkend. Heb je geen drone, zit je rugzak al vol genoeg, of ga je naar een land waar drones verboden zijn, dan biedt de extended selfie stick een uitstekend alternatief. Want de kracht van deze selfie stick is dat je de Insta360 ONE X of ONE R zie je de stick niet meer terug in je foto’s en video’s. Hierdoor krijg je het effect van het filmen met een vliegende camera. Vervolgens kun je achteraf met behulp van de app de camerastandpunten in je geschoten video kiezen voor het beste resultaat. Je kunt de stick echter ook met de standaard 1/4" schroefdraad bevestigen aan je eigen camera.

Selfie stick mee op reis

De Insta 360 Extended selfie stick is ‘extended’ als je hem helemaal uitschuift. Schuif je hem in, dan is hij nog slechts 0,58 meter – prima mee te nemen dus. Op het dikste punt is de diameter slechts 2,5 centimeter. Ook voor het gewicht hoef je het niet te laten: met slechts 227 gram mag dit ook gerust een lichtgewicht selfie stick worden genoemd. De extended selfie stick is gemaakt van carbon fiber en een aluminium legering, wat hem oersterk maakt. Daarnaast is hij uiterst buigzaam, zodat je hem met een gerust hart in alle omstandigheden kunt gebruiken.

Specificaties
Merk Insta360
Ingevouwen lengte (cm) 55.9
Verstelmechanisme Draairingen
Maximale hoogte (cm) 300
Minimale hoogte (cm) 55.9
Statief materiaal Kunststof
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Insta360 ONE X extended selfie stick of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice