Insta360 ONE R - selfie stick 70cm
Insta360 ONE R - selfie stick 70cm
37,95

Insta360 ONE R - selfie stick 70cm

37,95

Binnenkort beschikbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Insta360 ONE R - selfie stick 70cm

Wanneer je een selfie stick gebruikt om een foto te maken zie je vaak een stuk van de stick terug in je foto's. Dat komt je foto doorgaans niet ten goede. Dit is ook het geval wanneer je de Insta360 One X of One R camera met de hand vasthoudt, want je ziet dan een stuk van je hand of van je arm terug in je shots. Met de Insta360 Selfie Stick (of Invisible Selfie Stick) heb je dit probleem niet, want dit accessoire is 'onzichtbaar'. Wanneer je een video of foto maakt met de Insta360 One X of One R camera en deze selfie stick, zie je de stick niet terug in je shots.

  • Invisible Selfie Stick: selfies maken zonder dat je de stick in je foto's ziet
  • Klein, licht en makkelijk om mee te nemen
  • De insta360 Selfie Stick is uitschuifbaar van 16,5 cm tot 70 centimeter

Makkelijk om mee te nemen

De insta360 Selfie Stick is in elkaar geschoven slechts 16,5 centimeter lang en hierdoor makkelijk mee te nemen in je tas of in je zak. Helemaal uitgeschoven meet de stick 70 centimeter en is hij lang genoeg om selfies te maken van jou en al je vrienden. De Insta360 One X of One R camera bevestig je aan de stick met de 1/4" camera schroef.

Invisible Selfie Stick is onzichtbaar

Wanneer je de Insta360 selfie stick gebruikt voor het maken van je foto's en video's, zie je de stick niet meer terug in je shots. Hierdoor krijg je het effect van het filmen met een vliegende camera. Vervolgens kun je achteraf met behulp van de app de camerastandpunten in je geschoten video kiezen voor het beste resultaat.

Meer Insta360 accessoires

Naast de insta360 selfie stick zijn er nog meer accessoires die je met de One X of One R camera kunt gebruiken. Met de Insta360 Drifter maak je toffe flyby shots zonder dat je een drone nodig hebt. Met de Insta360 Bullet Time Bundle maak je bullet time video's, net als in de film The Matrix!

Specificaties
Merk Insta360
Ingevouwen lengte (cm) 16.5
Verstelmechanisme Wrijving
Maximale hoogte (cm) 70
Minimale hoogte (cm) 16.5
Statief materiaal Kunststof
Type statief Monopod
Eigen gewicht statief (kg) 0.095
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Insta360 ONE R - selfie stick 70cm of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice