Innova Fibaprint Ultra Smooth Gloss 250gr A3+ 25 vel IFA41
Innova Fibaprint Ultra Smooth Gloss 250gr A3+ 25 vel IFA41
60,00

Innova Fibaprint Ultra Smooth Gloss 250gr A3+ 25 vel IFA41

60,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Innova Fibaprint Ultra Smooth Gloss 250gr A3+ 25 vel IFA41

Innova FibaPrint Ultra Smooth Gloss 250gr A3+ 25 vel IFA41

Dit FibaPrint Ultra Smooth Gloss papier is een prachtig glanzend afdrukpapier met een mooie retro-uitstraling, net zoals bij de andere papiersoorten in de FibaPrint serie. Dit zuurvrije papier is een van de lichtste papiersoorten in het programma van Innova. De unieke kristallaag tussen de drager en de coating zorgt voor een superieure beeldkwaliteit. Het formaat is A3+ en de verpakking biedt 25 vellen.

Over de fabrikant

Innova is een Engelse fabrikant van hoogwaardig fine art papier, volgens velen het mooiste en beste papier ter wereld. Innova biedt fine art papier voor elke printer, of het nu gaat om een printer die met kleurstof- of pigment inkt werkt, met papier van Innova wordt de afdruk mooier.

Specificaties
Merk Innova
Formaat A3
Aantal vellen 25
Papiersoort Zijdeglans
Gewicht (g/m 250
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Innova Fibaprint Ultra Smooth Gloss 250gr A3+ 25 vel IFA41 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.

Let op: Deze betaaloptie is alleen beschikbaar voor klanten woonachtig in Nederland.