Hoya HD UV 40.5mm
Hoya HD UV 40.5mm
39,95
39,95

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hoya HD UV 40.5mm

De Hoya 40,5 mm HD UV-filter is een algemeen gebruik, helder filter dat ontworpen is om ultraviolet licht te absorberen en de blauwachtige lichtstraal van daglicht te verminderen. Afgezien van de reductie van ongewenste blauwe casts, wordt er geen extra kleur of contrast gecreëerd en zijn aanpassingen aan de belichting niet vereist tijdens het gebruik van dit filter. Om interne ghosting en reflecties te voorkomen en meer dan 99,35% lichttransmissie te bieden, worden acht lagen antireflectiecoatings op het glas aangebracht. Deze coatings bieden een hoge mate van bescherming aan het filtersubstraat en helpen het langer schoon te blijven dan onbeklede filters. De coatingformule die is gekoppeld aan HD UV-filters bevordert ook een effectieve reiniging met betrekking tot water, olie en vlekken.
Specificaties
Merk Hoya
Soort filter Opschroeffilter
Filtertype UV
Filtermaat (mm) 40.5
Set Nee
Slim filter Nee
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hoya HD UV 40.5mm of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.