Homido Grab - Black
Homido Grab - Black
29,95

Homido Grab - Black

29,95

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Homido Grab - Black

Homido Grab - Black

De Homido Grab is een Virtual Reality (VR) bril voor het hele gezin. Deze door Google gecertificeerde VR-bril is een betaalbare en comfortabele bril die samenwerkt met je smartphone waardoor je van duizenden VR apps, games en films kunt genieten.

Plaats je Android of iOS smartphone in de Grab en druk hem tegen je gezicht. Je kunt na het downloaden van de gratis Homido Center App en andere content genieten van VR-materiaal met een ongelooflijke 360 graden ervaring. De Grab is voorzien van een verend mechanisme waardoor je bijna elke smartphone, van groot tot klein, kunt gebruiken. De Grab biedt ook een actieknop voor interacties in virtuele games en apps.

Hoogwaardige kwaliteit

De Homido Grab is voorzien van hoogwaardige VR-lenzen en de behuizing is gefabriceerd van degelijk kunststof. Door de toekenning van de 'Works with Google Cardboard' certificering is de comptabiliteit gewaarborgd. De Grab is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zwart/rood, wit, rose, geel, blauw en rood.

Specificaties

  • Gewicht: 240 gr
  • Beeldhoek: meer dan 100 graden
  • Certificatie: Works with Google Cardboard
  • Werkt met: Android en iOS smartphones met een schermdiagonaal van 11,4 cm tot 14,8 cm
  • Fysieke aktieknop
Over de fabrikant

Homido heeft zich in een relatief korte tijd ontwikkeld tot een belangrijke speler op het gebied van Virtual Reality hardware in Europa. Het Franse bedrijf weet steeds een goede mix van degelijke hardware, bijzondere mogelijkheden en een interessante verkoopprijs te realiseren.

Specificaties
Merk Homido
Geschikt voor merk Universeel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Homido Grab - Black of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice