Handboek Fotografie, 9e editie
Handboek Fotografie, 9e editie
31,99

Handboek Fotografie, 9e editie

31,99

Tijdelijk niet leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Handboek Fotografie, 9e editie

Handboek Fotografie, 9e editie

Voor de beginnende tot gevorderde fotograaf

Je bent de trotse eigenaar van een digitale spiegelreflexcamera (DSLR), een spiegelloze systeemcamera (CSC) of een high-end compactcamera (DSC) waarmee je prachtige foto’s kunt maken. Want het is een misvatting te veronderstellen dat zo’n camera een toverdoos is waarmee elke foto een voltreffer wordt. Fotograferen hiermee in de groene stand is eigenlijk not done. Het levert in tachtig procent van de gevallen wel een leuk kiekje op, maar zal zelden tot een winnaar leiden. Kennis van de fotografische basisprincipes en de bediening van het gereedschap vormen een onmisbaar fundament om bij elk onderwerp volledige controle te kunnen hebben over het eindresultaat. Maar ook met voldoende kennis en vaardigheden resulteert een druk op de ontspanner nog steeds niet altijd in een perfecte foto. Zaken als een goede voorbereiding, inleving in het onderwerp, geduld en niet te vergeten inspiratie zijn vaak nog veel belangrijker om onderscheidend te kunnen fotograferen.

In dit boek gaan de katernen FUNDAMENT, PRAKTIJK, BEELDBEWERKING en INSPIRATIE in op alle facetten van (digitale) fotografie en worden met inspirerende foto’s en duidelijke illustraties jouw motivatie en creativiteit geprikkeld. Zo ben je snel bekend met zaken als stopjes en trapjes, met Live View, RAW en kleurbeheer en met macro en portret. We sluiten af met portfolio’s van prof. mr. Pieter van Vollenhoven en Humberto Tan, aangevuld met twee leuke fotoreportages.

Inhoudsopgave

 1. Ken uw gereedschap
 2. Belichting
 3. Kleur en witbalans
 4. Scherpte
 5. Flitsen
 6. Lenzen
 7. Compositietips
 8. Binnenfoto’s
 9. Buitenfoto’s
 10. Diversen
 11. Video
 12. JPEG-beeldbewerking
 13. Werken met RAW
 14. Zwart-wit maken
 15. Beeldmontage
 16. Portfolio: Prof. mr. Pieter van Vollenhoven
 17. Case: Klaprozen
 18. Portfolio: Humberto Tan
 19. Reportage: Vakantie
 20. Index
Specificaties
Merk Duuren
Onderwerp Beeldbewerking, Camera's, Fotografie, Videografie
Aantal pagina's 400
Uitvoering Paperback
Auteur Pieter Dhaeze
Taal Nederlands
Lengte 240 mm
Breedte 170 mm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Handboek Fotografie, 9e editie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice