Hahnel Viper TTL Set - Nikon
Hahnel Viper TTL Set - Nikon
149,95

Hahnel Viper TTL Set - Nikon

149,95

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 49,98 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Viper TTL Set - Nikon

Hähnel Viper TTL Set - Nikon

De Viper TTL Set van accessoirespecialist Hähnel bestaat uit een betrouwbare Viper TTL zender en een bijbehorende Viper ontvanger. Hiermee kun je je systeemflitser besturen en ontsteken zonder lastige kabels. Met de geavanceerde Hähnel Viper TTL Set kun je gebruik maken van alle flitsfuncties van je camera en flitser, of het nu gaat om TTL-synchronisatie, flitslichtcorrectie of synchronisatie op het tweede sluitergordijn. Dit is de versie voor Nikon, naast de camera's en systeemflitsers (Nikon i-TTL en iTTL-BL) worden ook verschillende 'vreemdmerk' flitsers ondersteund.

De Hähnel Viper TTL Set is ontworpen voor zowel gebruik in de studio als buitenshuis. Door gebruik van hoogwaardige 2.4GHz radiotechniek is een directe zichtlijn tussen zender en ontvanger niet nodig, het maximale bereik is maar liefst 100 meter en je hebt geen last van zonlicht. Op elk terrein een veel betere score dan bij de eenvoudiger infraroodtechniek! Door toepassing van DCM (Digital Channel Matching) kan het TTL-signaal nooit interfereren met andere draadloze signalen.

Extreem veelzijdig

De Viper TTL kan vanaf een enkele zender drie groepen van meerdere ontvangers aansturen, ideaal voor het samenstellen van een mobiele studio of een strobist-opstelling. Naast originele systeemflitsers van het cameramerk kunnen ook (voor de betreffende camera ontworpen) flitsers van ondermeer Hähnel, Metz, Sigma en Nissin aangestuurd worden. Het is ook superhandig dat je de zender kunt combineren met Hähnel Tuuf en Capture receivers.

Intuitieve bediening

De Viper TTL heeft een handige en intuïtieve bediening via een overzichtelijk LCD-scherm, vier knoppen en een draaiwiel. Op de bovenkant zit een compleet functionerende hotshoe, hier kun je een systeemflitser plaatsen. Er is ook in een mini-USB-aansluiting voorzien voor het aansluiten van een optionele externe voeding of het invoeren van eventuele toekomstige firmware updates. De Viper TTL Set wordt gevoed met penlite (AA) batterijen of accu's.

Specificaties
Merk Hahnel
Aantal batterijen 2
Model Accu AA batterijen
Type display Vast display
Flitseigenschappen TTL
Kanalen 3
Groepen 3
Bereik (meter) 100
Draadloze aansturing Radiografisch
Type Draadloze Flits triggers Set
Geschikt voor cameramerk Nikon
Bevestiging Hotshoe
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Viper TTL Set - Nikon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice