Hahnel Viper TTL Receiver - Canon
Hahnel Viper TTL Receiver - Canon
69,95

Hahnel Viper TTL Receiver - Canon

69,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Viper TTL Receiver - Canon

Hähnel Viper TTL Receiver - Canon

Met de Hähnel Viper TTL Receiver maak je jouw systeemflitser geschikt voor gebruik met het draadloze Hähnel Viper-systeem. Met dit betrouwbare systeem kun je een of meer systeemflitsers besturen en ontsteken zonder lastige kabels. Je schuift je flitser in de flitsschoen van de Viper TTL Reciever en monteert de optionele Viper Transmitter in de flitsschoen van je camera. Je kunt gebruik maken van alle flitsfuncties van je camera en flitser, of het nu gaat om TTL-synchronisatie, flitslichtcorrectie of synchronisatie op het tweede sluitergordijn. Dit is de versie voor Canon, naast de originele systeemflitsers worden ook verschillende 'vreemdmerk' flitsers ondersteund.

Het Hähnel Viper TTL-systeem is ontworpen voor zowel gebruik in de studio als buitenshuis. Door gebruik van hoogwaardige 2.4GHz radiotechniek is een directe zichtlijn tussen zender en ontvanger niet nodig, het maximale bereik is maar liefst 100 meter en je hebt geen last van storend zonlicht. Op elk terrein een veel betere score dan bij de minder geavanceerde infraroodtechniek! Door toepassing van DCM (Digital Channel Matching) kan het TTL-signaal nooit interfereren met andere draadloze signalen.

Extreem veelzijdig

De (optionele) Viper Transmitter kan drie groepen van meerdere ontvangers aansturen, ideaal voor het samenstellen van een mobiele studio of een strobist-opstelling. Naast originele systeemflitsers van het cameramerk kunnen ook (voor de betreffende camera ontworpen) flitsers van ondermeer Hähnel, Metz, Sigma en Nissin aangestuurd worden. Je hoeft geen nieuwe flitsers te kopen, aanschaf van een Viper TTL Receiver voor elke flitser is voldoende!

Intuïtieve bediening

De Viper TTL Receiver heeft een handige en intuïtieve bediening. Op de bovenkant zit de hotshoe, hier kun je de systeemflitser monteren. Er is ook in een mini-USB-aansluiting voorzien voor het aansluiten van een optionele externe voeding of het invoeren van eventuele toekomstige firmware updates. De Viper Receiver wordt gevoed door twee AA-batterijen.

Specificaties
Merk Hahnel
Aantal batterijen 2
Model Accu AA batterijen
Flitseigenschappen TTL
Kanalen 3
Bereik (meter) 100
Draadloze aansturing Radiografisch
Type Draadloze Flits triggers Ontvanger
Geschikt voor flitsermerk Canon
Bevestiging Hotshoe
Bevestigingsopties boven 1/4"
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Viper TTL Receiver - Canon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice