Hahnel Viper Flash Triggerset voor Canon
Hahnel Viper Flash Triggerset voor Canon
139,00

Hahnel Viper Flash Triggerset voor Canon

139,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Viper Flash Triggerset voor Canon

Hähnel Viper Wireless Group Flash Trigger voor Canon

Met de Hähnel Viper Wireless Group Flash Trigger voor Canon is draadloos TTL flitsen met meerdere flitsers mogelijk. De Hähnel Viper trigger is in staat om de meeste originele Canon Speedlite TTL-flitsers in maximaal drie groepen onafhankelijk aan te sturen. De Viper werkt bovendien met TTL-flitsers van bijvoorbeeld Metz, Sigma en Nissin en je kunt er studioflitsers mee aansturen.

Creatieve flash trigger voor Canon Speedlite

Met de Hähnel Viper flash trigger voor Canon kun je zeer creatief flitsen, aangezien je drie groepen flitsers onafhankelijk van elkaar kunt instellen en aansturen. Op het LCD van de Viper kan de flitsbelichtingscorrectie per groep ingesteld worden. Je kunt ook alleen het ontstekingssignaal aansturen en de belichting op de flitser zelf instellen, wat handig is bij studioflitsers. Dankzij de 2,5mm jack op de receiver is het namelijk ook mogelijk studioflitsers aan te sluiten. Met de Viper op je camera gemonteerd kun je nog steeds een flitser op de camera gebruiken, want de Viper heeft zelf ook een TTL-flitsschoen.

Ondersteuning van Canon TTL-flitsfuncties

De Viper ondersteunt de meeste flitsfuncties van Canon Speedlite flitsers en andere merken TTL-flitsers voor Canon, zoals flitsbelichtingscorrectie en flitsen op het tweede gordijn. Een sterke ISM 2.4GHz draadloze transmissie met een bereik van meer dan 100 meter zorgt voor een betrouwbare triggering van de flitsers. Digital Channel Matching biedt bovendien de zekerheid dat je TTL-kanaal niet interfereert met andere draadloze toepassingen binnen het bereik van de Viper. Een Mini USB-aansluiting maakt optionele externe voeding en firmware-updates mogelijk. En: de Viper werkt prima samen met Hähnel Tuff receivers.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie

Of je nu in de studio werkt of buiten, een draadloze flash trigger is een uiterst nuttig onderdeel van een professionele foto-uitrusting, maar ook van die van amateurfotografen. Hähnel levert die triggers! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop, zodat je altijd kunt vertrouwen op je apparatuur als je waar dan ook aan het werk bent. Maar Hähnel levert niet alleen triggers; ook camera-accu's en batterijen, laadstations, afstandsbedieningen en battery grips maken deel uit van het brede en diepe leveringsprogramma.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Aantal batterijen 2
Model Accu AA batterijen
Type display Vast display
Flitseigenschappen TTL
Kanalen 3
Groepen 3
Draadloos Frequentiebereik 2.4 Ghz
Bereik (meter) 100
Draadloze aansturing Radiografisch
Type Draadloze Flits triggers Set
Geschikt voor cameramerk Canon
Bevestiging Hotshoe
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Viper Flash Triggerset voor Canon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice