Hahnel V-Mount Pro Charger
Hahnel V-Mount Pro Charger
376,00

Hahnel V-Mount Pro Charger

376,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel V-Mount Pro Charger

Hähnel V-Mount Pro Broadcast Charger

De beste manier om de levensduur van iedere V-Mount broadcast videoaccu te garanderen is om deze correct op te laden met de Hähnel V-Mount Pro high-performance acculader. De Hähnel V-Mount Pro Broadcast Charger heeft een uniek laadsysteem en is ontworpen om zowel Li-Ion als Ni-MH accu's te kunnen laden. De lader kan twee V-Mount accu's tegelijk opladen. Ideaal voor de professionele videofilmer.

Functionele en professionele acculader

De Hähnel V-Mount Pro acculader is een praktische, professionele acculader voor V-Mount videoaccu's. Met deze snellader kunnen twee V-Mount videoaccu's tegelijk opgeladen worden. De V-Mount Pro acculader is in staat om, afhankelijk van het type en de capaciteit van de camera-accu, in 3,5 uur een lege batterij weer op te laden. De acculader past zijn laadsnelheid en laadvermogen automatisch aan op basis van de camera-accu die in de lader geplaatst wordt. De lader start altijd met een laadstroom van 250 mA en past deze aan al naar gelang het type en het vermogen van de accu. Geavanceerde laadtechnologie met een microchip voorkomt het overladen en oververhitten van de accu's, waardoor je zeker bent van een veilig opgeladen accu. Om er voor te zorgen dat je precies weet wat deze acculader aan het doen is, heeft Hähnel een LCD-display aangebracht dat de laadstatus van de accu's individueel weergeeft. De acculader is tevens uitgerust met een XLR 4-pin aansluiting, waardoor ook andere apparatuur op deze DC krachtbron (12V/3.5A) aangesloten kan worden.

Altijd de juiste camera-accu

Energie is een eerste levensbehoefte voor videoprofessionals. Daarom is het noodzakelijk om de beste videoaccu's en batterijen voor je camera beschikbaar te hebben. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren als een huis. Het leveringsprogramma van is diep en breed met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders; óók als het gaat om modellen die niet langer in productie zijn. Er is dus altijd wel een videoaccu die aan je eisen voldoet!

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Universeel
Soort product Lader
Accu inbegrepen Nee
Aantal batterijen 0
Voor aantal accu's 2
Universele lader Ja
Soort universele lader Overige
USB oplaad functie Ja
Stroom Netstroom
Model Accu V-Mount
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel V-Mount Pro Charger of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice