Hahnel Universal Travel Adaptor
Hahnel Universal Travel Adaptor
22,95

Hahnel Universal Travel Adaptor

22,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Universal Travel Adaptor

Hähnel Universal Travel Adaptor

Met de Hähnel Universal Travel Adaptor is het mogelijk om in meer dan 150 landen wereldwijd je apparatuur op het lokale stroomnet aan te sluiten. Dankzij ene intelligent 4-in-1 schuifsysteem is het mogelijk om exact de juiste stekker in te stellen voor het stroomnet ter plekke. Ideaal voor frequent flyers!

De compacte, lichtgewicht Hähnel Universal Travel Adapter is een universele reisstekker voor reislustige personen. Deze reisstekker maakt het mogelijk dankzij een 4-in-1 om je standaard netsnoer in 150 landen ter wereld in het stopcontact te pluggen. Dit is inclusief de USA, Groot-Brittannië en Australië. De Universal travel Adapter is gemaakt van oerdegelijk polycarbonaat en voldoet een de IEC 60884-1:2002 en IEC 60884-2-5:1995 standaard. De reisstekker schakelt automatisch tussen 100-240-Volt. De ingebouwde, verwisselbare T2.5A zekering zorgt voor extra zekerheid en beveiliging tegen overspanning,en kortsluiting.

Universele reisstekker met EU-aansluiting

Stroom onderweg is van levensbehoefte geworden met alle digitale draagbare apparatuur van tegenwoordig. Daarom is het noodzakelijk om goede laders, accu's en batterijen voor je apparatuur beschikbaar te hebben. Hähnel levert dit soort laders, batterijen en accu's! De European visitor reisstekker is zo'n uitstekende Hähnel energieoplossing voor onderweg. Deze compacte universele reisstekker wordt geleverd met stekkeradapters voor alle UK, USA en Australische stekkers.

Een uitstekende reputatie van kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie

Het Ierse Hähnel levert niet alleen hoogwaardige camera- en videoaccu's en batterijen; ook battery grips, netadapters, laadstations, afstandsbedieningen, triggers en USB-accessoires maken deel uit van het diepe en brede leveringsprogramma. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Zo was het bedrijf bijvoorbeeld de eerste leverancier van een universeel plug-in Li-Ion-laadstation en presenteerde men niet al te lang geleden de unieke stoot- en koudebestendige Extreme Li-Ion camera-accu's voor Nikon en Canon.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Type subcategorie Camera
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Universal Travel Adaptor of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice