Hahnel Tuff TTL - Draadloze TTL Flash Trigger voor Nikon
Hahnel Tuff TTL - Draadloze TTL Flash Trigger voor Nikon
104,15

Hahnel Tuff TTL - Draadloze TTL Flash Trigger voor Nikon

104,15

Binnenkort beschikbaar

Of 34,72 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Tuff TTL - Draadloze TTL Flash Trigger voor Nikon

Hähnel Tuff TTL Voor Nikon

Draadloos TTL flitsen onder alle omstandigheden kan met de Hähnel Tuff TTL trigger voor Nikon. De Hähnel Tuff TTL (spreek uit: Tuf, het is afgeleid van het Engelse Tough) flash trigger is waterdicht en schokbestendig. De trigger is compatible met de meeste originele Nikon flitsers, maar ook met TTL-flitsers van bijvoorbeeld Sigma, Metz en Nissin.

Gebruiksvriendelijke TTL flash trigger voor Nikon flitsers

De Tuff TTL voor Nikon ondersteunt vanaf de camera aangestuurde HSS High Speed synchronisatie, flitsbelichtingscorrectie en synchronisatie op het tweede sluitergordijn. De Tuff TTL-set werkt met 4 AA batterijen (2 in de ontvanger, 2 in de zender), is gebruiksvriendelijk en ondersteunt de meeste flitsfuncties van Nikon Speedlight flitsers en andere merken TTL-flitsers voor Nikon. Er kunnen meerdere ontvangers aangestuurd worden door een enkele Tuff TTL-zender en een sterke ISM 2.4GHz draadloze transmissie met een bereik van meer dan 200 meter zorgt voor een betrouwbare triggering van de flitser. Digital Channel Matching biedt bovendien de zekerheid dat je TTL-kanaal niet interfereert met andere draadloze toepassingen binnen het bereik van de Tuff TTL. Een Mini USB-aansluiting maakt optionele externe voeding en firmware-updates mogelijk.

Duurzame TTL flash trigger

De Hähnel Tuff TTL flash trigger is uitzonderlijk robuust ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd. De Tuff TTL heeft een afneembare, veerkrachtige en taaie rubber beschermhoes, waardoor je deze trigger zonder zorgen overal kunt inzetten; ze kunnen een tik hebben. Bijzondere aandacht is besteed aan de sterkte van de behuizing en in het bijzonder aan de extra versteviging van de flitsvoet op de zender. De Tuff TTL-zender en ontvanger zijn bestand tegen slijtage en stoten, waardoor ze met name onder ruige omstandigheden buiten zeer goed bruikbaar zijn.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie

Of je nu buiten werkt of in de studio, een draadloze flash trigger is een zeer nuttig onderdeel van de uitrusting van zowel professionals als amateurfotografen. Hähnel levert die triggers! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop, zodat je altijd kunt vertrouwen op je apparatuur als je waar dan ook aan het werk bent. Maar Hähnel levert niet alleen triggers; ook camera-accu's en batterijen, laadstations, afstandsbedieningen en battery grips maken deel uit van het brede en diepe leveringsprogramma.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Aantal batterijen 4
Model Accu AA batterijen
Flitseigenschappen TTL
Bereik (meter) 200
Synchronisatie opties High speed synchronisatie, Tweede gordijn synchronisatie
Draadloze aansturing Radiografisch
Type Draadloze Flits triggers Zender/Ontvanger (Transceiver)
Geschikt voor cameramerk Nikon
Geschikt voor flitsermerk Hähnel
Afstandsbediening voor camera Ja
Productbeoordelingen
1 reviews
“Deze trigger nu een aantal maanden in bezit op aanraden van een van de medewerkers en hij bevalt uitstekend”
Beoordeling door Jeffrey (geplaatst op 02-06-2016)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Deze trigger nu een aantal maanden in bezit op aanraden van een van de medewerkers en hij bevalt uitstekend. Ik gebruik deze i.c.m. een paraplu en een SB-700. De connectie is erg goed. Laatst intensief gebruikt en geen enkele mis-trigger gehad. Enige beperking qua snelheid is de recycletijd van je flitser. Verder voordeel is dat de camera en flitser elkaar niet hoeven te "zien", wat wel zo is als je de master-flitsmode van je camera gebruikt (de ingebouwde flitser van je camera triggert dan de SB-700) en je flitst zo ook je model niet vol in het gezicht. Deze set ligt qua prijs wat hoger dan gemiddeld, maar ik vind dat goed in verhouding aangezien het een zeer stevige uitvoering is. Veel budget triggers voel wel erg plastic aan. Deze heeft een rubberen mantel om de zijkant heen, dus geen probleem als hij valt.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Tuff TTL - Draadloze TTL Flash Trigger voor Nikon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice