Hahnel TRRS Mic / Headphone Adapter
Hahnel TRRS Mic / Headphone Adapter
15,00

Hahnel TRRS Mic / Headphone Adapter

15,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel TRRS Mic / Headphone Adapter

Hähnel TRRS Microfoon adapter voor smartphone

Met de TRRS microfoon adapter voor je smartphone van Hähnel kan je de Hähnel MK200 richtmicrofoon aansluiten op je smartphone. Een ideaal accessoire voor vloggers dus! De adapter verandert de 3,5mm audio output poort van je smartphone in twee poorten, eentje voor een koptelefoon en eentje voor een microfoon. Zo kun je dus de MK200 microfoon aansluiten op je smartphone en tegelijk je oordopjes of koptelefoon blijven gebruiken. 
Tip: Wil je de Hähnel MK200 richtmicrofoon gebruiken voor beter geluid bij je vlogs en video's van je smartphone? Schaf dan ook de Joby GripTight POV Kit aan! De MK200 microfoon past namelijk in de hot shoe van de POV kit, zodat je maar één hand nodig hebt om je smartphone én de microfoon vast te houden!

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf Hähnel startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 opende Hähnel industries ltd. haar nieuwe hoofdkantoor in Bandon. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Type kabelproduct Kabelaccessoire
Aansluitingen 3.5mm Microfoon
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel TRRS Mic / Headphone Adapter of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice