Hahnel Sony NP-FP90 accu / HL-XP90A
Hahnel Sony NP-FP90 accu / HL-XP90A
56,99

Hahnel Sony NP-FP90 accu / HL-XP90A

56,99

Tijdelijk niet leverbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Sony NP-FP90 accu / HL-XP90A

Hähnel HL-XP90A videoaccu

De Hähnel HL-XP90A Li-Ion videoaccu is geschikt voor een uitgebreide reeks Sony Handycam modellen uit de Sony DCR-DVD-serie en de DCR-HC-serie, zoals de DCR-DVD92, de DCR-DVD505, de DCR-DVD805, de DCR-HC30 en de DCR-HC85. Deze krachtige en hoogwaardige videoaccu is een vervanger voor de originele Sony NP-FP90 batterij. Ideaal als extra batterij of als betrouwbaar alternatief zodra de originele camera-accu niet meer werkt.

Een videoaccu voor vrijwel elke camera

Voor een videofilmer is energie de eerste levensbehoefte. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede camera-accu's en batterijen in je videocamera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, foto- en videoaccu’s en laders staat de goede naam van deze Ierse onderneming al jaren als een huis. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale fotocamera's én camcorders. En: ook voor oudere modellen camera's zijn accu's leverbaar. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Vervanger van originele Sony NP-FP90 videoaccu

De HL-XP90A is een 7,2-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor videocamera's zoals de Sony DCR-DVD-serie, de DCR-HC-serie, de DCR-SR-serie en de HDR-serie. De capaciteit is 2460 mAh en de Hähnel HL-XP90A vervangt de originele Sony NP-FP90 accu. Hähnel videoaccu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Dat maakt ze een perfect alternatief voor een originele oplaadbare batterij.

Drie keer Beste Koop

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Voor alle camera- en videoaccu's worden alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit accu's die niet onder doen voor een originele batterij. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat Hähnel drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Sony
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 2460
Accuspanning (Volt) 7.2
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu NP-FP90
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Sony NP-FP90 accu / HL-XP90A of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice