Hahnel Sony NP-F750VX accu / HL-XL750VX
Hahnel Sony NP-F750VX accu / HL-XL750VX
99,95

Hahnel Sony NP-F750VX accu / HL-XL750VX

99,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Sony NP-F750VX accu / HL-XL750VX

Hähnel HL-XL750VX videoaccu

De Hähnel HL-XL750VX Li-Ion videoaccu is geschikt voor een uitgebreide reeks Sony Handycam modellen zoals de Sony CCD-RV-serie, de CCD-SC-serie, de CCD-TR-serie, de CCD-TRV-serie en de CCD-VX-serie. Deze krachtige en hoogwaardige videoaccu is een vervanger voor de originele Sony NP-F750VX batterij. Ideaal als extra batterij of als betrouwbaar alternatief zodra de originele camera-accu niet meer werkt.

Een videoaccu voor vrijwel elke camera

Voor een videofilmer is energie de eerste levensbehoefte. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede camera-accu's en batterijen in je videocamera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, foto- en videoaccu’s en laders staat de goede naam van deze Ierse onderneming al jaren als een huis. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale fotocamera's én camcorders. En: ook voor oudere modellen camera's zijn accu's leverbaar. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Vervanger van originele Sony NP-F750VX videoaccu

De HL-XL750VX is een 7,2-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor oudere videocamera's zoals de Sony CCD-RV-serie, de CCD-SC-serie, de CCD-TR-serie, de CCD-TRV-serie en de CCD-VX-serie. Maar hij past ook op de CyberShot DSC-D-serie, de DCR-PC en PD-modellen, de DCR-SC-serie, de DCR-VX-serie en de Mavica-serie. De capaciteit is 3700 mAh en hij vervangt de originele Sony NP-F750VX accu. Hähnel videoaccu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Dat maakt ze een perfect alternatief voor een originele oplaadbare batterij.

Drie keer Beste Koop

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Voor alle camera- en videoaccu's worden alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit accu's die niet onder doen voor een originele batterij. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat Hähnel drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Sony
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 3700
Accuspanning (Volt) 7.2
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu NP-F750VX
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Sony NP-F750VX accu / HL-XL750VX of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice