Hahnel Sony* BP-U60 accu / HL-XU60
Hahnel Sony* BP-U60 accu / HL-XU60
179,95

Hahnel Sony* BP-U60 accu / HL-XU60

179,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Sony* BP-U60 accu / HL-XU60

Hähnel HL-XU60 Li-Ion accu vervanger voor de Sony BP-U60 accu

De Hähnel HL- XU60 Li-Ion is de grotere versie van de HL-XU30. Deze bijzondere videoaccu is ontwikkeld is voor gebruik in professionele digitale Sony camcorders zoals de Sony PMW-EX1, de PMW-EX1R en de PMW-EX3. Maar deze videoaccu is ook bruikbaar voor de PHU-60K Hard Disk recorder. Deze hoogwaardige videoaccu is een uitstekende vervanger voor de originele Sony BP-U60 batterij.

Altijd de juiste camera-accu

Energie is een eerste levensbehoefte voor fotografen. Daarom is het noodzakelijk om goede accu's en batterijen voor je camera beschikbaar te hebben. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren als een huis. Het leveringsprogramma van is diep en breed met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders; óók als het gaat om modellen die niet langer in productie zijn. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Camera-accu voor de Sony BP-U60

Hähnel levert accu’s die langer stroom leveren door het gebruik van louter hoogwaardige accucellen en als alternatief kunnen dienen voor de originele camera-accu's. Wat deze camera-accu's uniek maakt, is de prijs/kwaliteitverhouding en de lange levensduur. De HL- XU60 is een 14,4-Volt videoaccu die perfect geschikt is als alternatieve batterij. Deze bijzondere videoaccu is ontwikkeld is voor gebruik in professionele digitale Sony camcorders zoals de Sony PMW-EX1, de PMW-EX1R en de PMW-EX3. Maar deze videoaccu is ook bruikbaar voor de PHU-60K Hard Disk recorder. De capaciteit is 5000 mAh en hij vervangt de originele Sony BP-U60-accu.

De "Beste Koop" bij de Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijst de serie Li-Ion accu’s waarmee al jaren de norm gezet wordt. Hähnel gebruikt voor al haar camera-accu's alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onder doen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel erg aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Sony
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 4800
Capaciteit (Wh) 72
Accuspanning (Volt) 14.4
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu BP-U60
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Sony* BP-U60 accu / HL-XU60 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice