Hahnel Sony* BP-U30 accu / HL-XU30
Hahnel Sony* BP-U30 accu / HL-XU30
119,00

Hahnel Sony* BP-U30 accu / HL-XU30

119,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Sony* BP-U30 accu / HL-XU30

Hähnel HL-XU30 Li-Ion accu vervanger voor de Sony BP-U30 accu

De Hähnel HL- XU30 Li-Ion videoaccu is een bijzondere camera-accu die ontwikkeld is voor gebruik in professionele digitale Sony camcorders zoals de Sony PMW-EX1, de PMW-EX1R en de PMW-EX3. Maar hij is ook bruikbaar voor de PHU-60K Hard Disk recorder. Deze hoogwaardige camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Sony BP-U30 batterij.

Altijd de juiste camera-accu

Energie is een eerste levensbehoefte voor fotografen. Daarom is het noodzakelijk om goede accu's en batterijen voor je camera beschikbaar te hebben. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren als een huis. Het leveringsprogramma van is diep en breed met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders; óók als het gaat om modellen die niet langer in productie zijn. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Camera-accu voor de Sony BP-U30

De HL- XU30 is een 14,4-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor gebruik in professionele digitale Sony camcorders zoals de Sony PMW-EX1, de PMW-EX1R en de PMW-EX3, maar hij is ook bruikbaar voor de PHU-60K Hard Disk recorder. De capaciteit is 2500 mAh en hij vervangt de originele Sony BP-U30-accu. Wat deze camera-accu's uniek maakt, is de prijs/kwaliteitverhouding. Hähnel levert accu’s die langer stroom leveren door het gebruik van louter hoogwaardige accucellen en als alternatief kunnen dienen voor de originele camera-accu's.

De "Beste Koop" bij de Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijst de serie Li-Ion accu’s waarmee al jaren de norm gezet wordt. Hähnel gebruikt voor al haar camera-accu's alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onder doen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel erg aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Sony
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 2500
Accuspanning (Volt) 7.2
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu BP-U30
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Sony* BP-U30 accu / HL-XU30 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice