Hahnel Sanyo DB-L80 accu / HL-L80
Hahnel Sanyo DB-L80 accu / HL-L80
37,95

Hahnel Sanyo DB-L80 accu / HL-L80

37,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Sanyo DB-L80 accu / HL-L80

Hähnel HL-L80 Li-Ion accu vervanger voor de Sanyo DB-L80 accu

De Hähnel HL-L80 Li-Ion videoaccu is geschikt voor Sanyo videocamera's zoals de Sanyo Xacti VPC-CG10 en de Sanyo VPC-GH1. Deze hoogwaardige videoaccu is een perfecte vervanger voor de originele Sanyo DB-L80 batterij. De Hähnel accu levert namelijk gelijkwaardige prestaties maar heeft een langere levensduur door een hoger ampèrage.

Alternatief voor Sanyo DB-L80

Omdat energie de eerste levensbehoefte is van een fotograaf, is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te hebben. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat het Ierse bedrijf al jaren als een huis. De HL-L80 is een camera-accu van 3,7-Volt die geschikt is als alternatieve batterij voor videocamera's zoals de Sanyo Xacti VPC-CG10, de Sanyo VPC-X1200 en de Sanyo VPC-GH1. De capaciteit is 740 mAh, wat iets hoger is dan de capaciteit van de originele Sanyo DB-L80 die hij vervangt.

Beste Koop Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijst de uitgebreide serie Li-Ion accu’s waarmee al jaren de norm gezet wordt. Hähnel gebruikt voor al haar camera-accu's alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in topkwaliteit camera- en videoaccu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen bijzonder aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat Hähnel drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen batterijen en accu's voor digitale fotocamera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Sanyo
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 740
Capaciteit (Wh) 2.7
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu DB-L80
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Sanyo DB-L80 accu / HL-L80 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice