Hahnel Samsung IA-BP85ST accu / HL-S85ST
Hahnel Samsung IA-BP85ST accu / HL-S85ST
€ 9,95

Hahnel Samsung IA-BP85ST accu / HL-S85ST

€ 9,95

Niet meer leverbaar

  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Ma-do 23:59 besteld is morgen in huis
  • De mooiste fotozaak van Nederland
  • Echt advies van onze experts
  • Klanten geven Cameraland.nl een 9,4
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Samsung IA-BP85ST accu / HL-S85ST

Hähnel HL-S85ST Li-Ion accu vervanger voor de Fujifilm IA-BP85ST accu

De Hähnel HL-S85ST Li-Ion videoaccu is geschikt voor Samsung videocamera's zoals de Samsung VP-MX10 en de Samsung VP-HMX10C. Deze hoogwaardige videoaccu is een perfecte vervanger voor de originele Samsung IA-BP85ST batterij. De Hähnel accu levert namelijk gelijkwaardige prestaties maar heeft een langere levensduur door het gebruik van hoogwaardige accucellen.

Alternatief voor Samsung IA-BP85ST

Omdat energie de eerste levensbehoefte is van een videofilmer, is het beslist noodzakelijk om goede videoaccu's en batterijen in je camera te hebben. Hähnel levert dergelijke accu's! Als het gaat om batterijen, foto- en videoaccu’s en laders staat het Ierse bedrijf al jaren als een huis. De HL-S85ST is een videoaccu met een voltage van 7,4 die geschikt is als alternatieve batterij voor digitale Samsung videocamera's zoals de VP-MX10, de VP-HMX10C en de SC-MX10. De capaciteit is 750 mAh. Let op: deze accu is niet bruikbaar in de Samsung SMX-F30, de Samsung SMX-F33, de Samsung SMX-F34 en de Samsung SMX-F300!

Beste Koop Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijst de uitgebreide serie Li-Ion accu’s waarmee al jaren de norm gezet wordt. Daar komt nog bij dat de prijzen erg aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat Hähnel drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond. Hähnel gebruikt voor al haar foto- en videoaccu's alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in topkwaliteit camera- en videoaccu's die niet onderdoen voor een originele accu. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen batterijen en accu's voor digitale fotocamera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. 

Specificaties
Merk Hahnel
Hoogte 13 mm
Diepte 39 mm
Breedte 39 mm
Geschikt voor merk Samsung
Set Nee
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 750
Capaciteit (Wh) 5.6
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu IA-BP85ST
Accuspanning (Volt) 7.4
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Samsung IA-BP85ST accu / HL-S85ST of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice