Hahnel Samsung IA-BH125C accu / HL-S125C
Hahnel Samsung IA-BH125C accu / HL-S125C
22,42

Hahnel Samsung IA-BH125C accu / HL-S125C

22,42

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Samsung IA-BH125C accu / HL-S125C

Hähnel HL-S125C Li-Ion accu vervanger voor de Fujifilm IA-BH125C accu

De Hähnel HL-S125C Li-Ion videoaccu is geschikt voor digitale Samsung videocamera's uit de HMX-R serie. Deze krachtige en hoogwaardige videoaccu is een vervanger voor de originele Samsung IA-BH125C batterij. Ideaal als extra batterij of als betrouwbaar alternatief zodra de originele camera-accu niet meer werkt.

Vervanger van originele Samsung IA-BH125C videoaccu

De HL-S125C is een 3,7-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor digitale videocamera's zoals de zoals de Samsung HMX-R10BP en de HMX-R10BP/EDC. De capaciteit is 1150 mAh en hij vervangt de originele Samsung IA-BH125C accu. Hähnel videoaccu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Dat maakt ze perfect als reserveaccu of als alternatief voor een originele oplaadbare batterij zodra die niet meer werkt.

Een videoaccu voor vrijwel elke camera

Voor een videofilmer is energie de eerste levensbehoefte. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede camera-accu's en batterijen in je videocamera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, foto- en videoaccu’s en laders staat de goede naam van deze Ierse onderneming al jaren als een huis. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale fotocamera's én camcorders. En: ook voor oudere modellen camera's zijn accu's leverbaar. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Drie keer Beste Koop

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Voor alle camera- en videoaccu's worden alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit accu's die niet onder doen voor een originele batterij. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat Hähnel drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. 

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Samsung
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 1150
Capaciteit (Wh) 4.3
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu IA-BH125C
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Samsung IA-BH125C accu / HL-S125C of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice