Hahnel Samsung EB-B740 accu / HL-SB740
Hahnel Samsung EB-B740 accu / HL-SB740

Normale prijs: 52,93

Special Price 24,99

Hahnel Samsung EB-B740 accu / HL-SB740

Normale prijs: 52,93

Special Price 24,99

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Samsung EB-B740 accu / HL-SB740

Hähnel HL-SB740 camera-accu

De Hähnel HL- SB740 is een krachtige Li-Ion camera-accu voor Samsung camera's. Deze vervangende camera-accu is geschikt voor de Samsung Galaxy S4 Android compactcamera. Deze betrouwbare en hoogwaardige camera-accu is een uitstekende vervanger van de originele Samsung EB-B740 camera-accu.

Hähnel Li-Ion camera-accu voor Samsung

Energie is de eerste levensbehoefte van een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te hebben. Hähnel levert die accu's! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop. De HL-SB740 is een 3,8-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor de digitale Samsung Galaxy S4 Android zoomcompactcamera. De capaciteit van de HL-SB740 is 2330 mAh en hij is gelijkwaardig aan de originele Samsung EB-B740 camera-accu. Ideaal als je oude accu aan vervanging toe is! Ook geschikt voor: Samsung NX3000 en NX Mini.

Accucellen van de beste kwaliteit

Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat het Ierse Hähnel al jaren als een huis. Omdat alleen accucellen gebruikt worden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen doen de topkwaliteit camera-accu's niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Een kwalitatieve batterij hoeft echt niet meer te kosten dan een Hähnel-accu. Vandaar dat Hähnel-accu's drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Samsung
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 2180
Capaciteit (Wh) 8.9
Accuspanning (Volt) 3.8
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu EB-B740
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Samsung EB-B740 accu / HL-SB740 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice