Hahnel Samsung BP-88B accu / HL-S88B
Hahnel Samsung BP-88B accu / HL-S88B
21,98

Hahnel Samsung BP-88B accu / HL-S88B

21,98

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Samsung BP-88B accu / HL-S88B

Hähnel HL-S88B videocamera accu

De Hähnel HL-S88B Li-Ion camera-accu is geschikt voor de digitale Samsung MV900F compactcamera. Deze krachtige en hoogwaardige camera-accu is een perfecte vervanger voor de originele Samsung BP-88B batterij vanwege de degelijkheid en de lange levensduur.

Een accu voor vrijwel iedere camera

Energie is de eerste levensbehoefte van een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren garant voor topkwaliteit. Het leveringsprogramma van is zeer breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. En: ook voor oudere typen camera's worden batterijen geleverd. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Vervanger voor originele Samsung accu

De HL-S88B is een 3,7-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor de Samsung MV900F digitale compactcamera. De capaciteit is 700 mAh en hij vervangt de originele Samsung BP-88B accu. Als vervanger van een originele batterij zijn Hähnel camera-accu's beslist een perfect alternatief omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur.

Drie keer Beste Koop camera accu

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Er worden voor de foto- en videoaccu's namelijk alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Samsung
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 700
Capaciteit (Wh) 2.6
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu BP-88B
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Samsung BP-88B accu / HL-S88B of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice