Hahnel Ricoh DB-80 accu / HL-DB80
Hahnel Ricoh DB-80 accu / HL-DB80
16,90

Hahnel Ricoh DB-80 accu / HL-DB80

16,90

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Ricoh DB-80 accu / HL-DB80

Hähnel HL-DB80 Li-Ion accu vervanger voor de Ricoh DB-80 accu

De Hähnel HL-DB80 Li-Ion is een bijzondere camera-accu die ontwikkeld is voor gebruik in oudere Ricoh digitale compactcamera's zoals de Ricoh Caplio R50. Deze hoogwaardige camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Ricoh DB-80 batterij.

Altijd de juiste camera-accu

Energie is een eerste levensbehoefte voor fotografen. Daarom is het noodzakelijk om goede accu's en batterijen voor je camera beschikbaar te hebben. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren als een huis. Het leveringsprogramma van is diep en breed met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders; óók als het gaat om modellen die niet langer in productie zijn. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Camera-accu voor de Ricoh Caplio R50

De HL-DB80 is een 3,7-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor digitale compactcamera's zoals de Ricoh Caplio R50. De capaciteit is 650 mAh en hij vervangt de originele Ricoh DB-80 camera-accu. Wat deze camera-accu's uniek maakt, is de prijs/kwaliteitverhouding. Hähnel levert accu’s die langer stroom leveren en als alternatief kunnen dienen voor camera-accu's die niet langer in productie zijn.

De "Beste Koop" bij de Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijst de serie Li-Ion accu’s waarmee al jaren de norm gezet wordt. Hähnel gebruikt voor al haar camera-accu's alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onder doen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel erg aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. 

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Ricoh
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 650
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu DB-80
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Ricoh DB-80 accu / HL-DB80 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice