Hahnel Ricoh DB-100 accu / HL-DB100
Hahnel Ricoh DB-100 accu / HL-DB100
50,09

Hahnel Ricoh DB-100 accu / HL-DB100

50,09

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Ricoh DB-100 accu / HL-DB100

Hähnel HL-DB100 Li-Ion accu vervanger voor de Ricoh DB-100 accu

De Hähnel HL-DB100 Li-Ion camera-accu is geschikt voor iets oudere digitale Ricoh compactcamera's zoals de Ricoh CX6, de Ricoh de CX 4 en de Ricoh PX. Deze krachtige en hoogwaardige camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Ricoh DB-100 batterij omdat hij dezelfde kwaliteit biedt en een lange levensduur heeft.

Camera-accu's voor vrijwel elke camera

Energie is van levensbehoefte voor een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren garant voor topkwaliteit. Het leveringsprogramma van is zeer breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. En: ook voor wat oudere typen camera's worden gewoon batterijen geleverd. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Vervanger van originele Ricoh HL-DB100 accu

De HL-DB100 is een 3,7-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor compacte Ricoh digitale camera's als de Ricoh CX6, de CX 5, de CX 4, de CX 3 en de Ricoh PX. Let op: hij past niet in de Ricoh CX 1 en CX2.De capaciteit is 850 mAh en hij vervangt de originele Ricoh DB-100 accu. Hähnel camera-accu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Als vervanger van een originele batterij zijn ze daarom beslist een perfect alternatief.

Beste Koop Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Er worden voor de foto- en videoaccu's namelijk alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Ricoh
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 850
Capaciteit (Wh) 3.1
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu DB-100
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Ricoh DB-100 accu / HL-DB100 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice