Hähnel Remote Shutter Release 2m Verleng Kabel
Hähnel Remote Shutter Release 2m Verleng Kabel
7,00

Hähnel Remote Shutter Release 2m Verleng Kabel

7,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hähnel Remote Shutter Release 2m Verleng Kabel

Hähnel verlengkabel 2 meter voor draadontspanner afstandsbediening 80

Met de Hähnel 80 afstandsbediening is het mogelijk om je camera veilig en trillingsvrij te bedienen. Deze klassieke elektronische kabelafstandsbediening werkt stabiel en betrouwbaar met de meeste dslr-camera's en met diverse systeemcamera's. Ideaal als je fotografeert vanaf statief en er absoluut trillingsvrij gewerkt moet worden, zoals bij macrofotografie of tijdopnamen. En met deze verlengkabel van 2 meter lang kun je je camera eenvoudig op afstand bedienen!

Gebruiksvriendelijke draadontspanner

De gebruiksvriendelijke Hähnel 80 afstandsbediening bestaat uit een handgreep met ontspanknop. De Remote Shutter ondersteunt Autofocus, B-functie en continuous shooting. Deze losse kabel van 2 meter heeft een verwisselbare, cameraspecifieke aansluiting aan het ene einde en een vergrendelbare jack plug aan het andere einde verkrijgbaar. De Remote Shutter Release is verkrijgbaar in 4 versies: voor Canon, Nikon, Sony en Olympus/Panasonic.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie

Of je nu buiten werkt of in de studio, een afstandsbediening is een zeer nuttig onderdeel van de uitrusting van zowel professionals als amateurfotografen. Hähnel levert die afstandsbedieningen! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop, zodat je altijd kunt vertrouwen op je apparatuur als je waar dan ook aan het werk bent. Maar Hähnel levert niet alleen afstandsbedieningen; ook camera-accu's en batterijen, laadstations, triggers en battery grips maken deel uit van het brede en diepe leveringsprogramma.

Specificaties
Merk Hahnel
Type kabelproduct Kabel
Aansluitingen 3.5mm remote
Lengte 2 meter
Productbeoordelingen
1 reviews
“Kabel voldoet in alle opzichten en 's morgens besteld en 's avonds al bezorgd!”
Beoordeling door S.L.W. van Eeten (geplaatst op 08-06-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Kabel voldoet in alle opzichten en 's morgens besteld en 's avonds al bezorgd!
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hähnel Remote Shutter Release 2m Verleng Kabel of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice