Hahnel PowerStation Ventra Synergy AA 2500
Hahnel PowerStation Ventra Synergy AA 2500
32,24

Hahnel PowerStation Ventra Synergy AA 2500

32,24

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel PowerStation Ventra Synergy AA 2500

Hähnel PowerStation Ventra Synergy AA 2500

De Hähnel PowerStation Ventra Synergy is een snellader waarmee je maximaal 4 AA of AAA Ni-MH- of NiCad-batterijen tegelijk kunt opladen. Het is ook mogelijk om 2 batterijen tegelijk op te laden, zelfs als de capaciteit verschilt. Ook kun je AA en AAA batterijen door elkaar opladen in de Hähnel Ventra Synergy. Ideaal voor fotografen die verschillende typen batterijen gebruiken voor flitsers en afstandsbedieningen.

Snellader met luchtcirculatie voor koeling

De Hähnel PowerStation Ventra Synergy is een stijlvol vormgegeven, compacte snellader voor AA en AAA batterijen. Bij het ontwerp is nagedacht over de afmetingen, waardoor deze lader weinig plaats inneemt in je fototas. Ook de adapterstekker is namelijk compact. Bijzondere aandacht is besteed aan de luchtcirculatie rondom de batterijen, zodat deze goed gekoeld worden tijdens het opladen. De Ventra Synergy is voorzien van ventilatiesleuven en heeft een vrijliggende bodem. Oververhitten van de batterijen tijdens het laden wordt hierdoor effectief voorkomen.

Batterijlader met indicatie van de laadstatus

De Synergy heeft een oplaadsysteem in twee fasen: snelladen start automatisch en daarna wordt overgeschakeld op druppelladen om de maximale capaciteit van een batterij te kunnen benutten. Tijdens het laden van AA en AAA batterijen geven twee LED's de laadstatus aan: "aan/uit" en "snelladen" of "vol / druppelladen". De toegepaste delta V laadtechnologie met microchip voorkomt het overladen van de batterijen, waardoor je ook batterijen van verschillende capaciteit tegelijk kunt laden. De Ventra Synergy laadt een set van vier AA batterijen van 2100 mAh in ongeveer 2 uur en drie kwartier op. Veilig en snel AA en AAA batterijen tegelijk opladen: het kan met de Ventra Synergy! De PowerStation Ventra Synergy wordt geleverd met 4 AA 2500 mAh Ni-MH batterijen en inclusief een 12V autolaadkabel.

Batterijladers, oplaadbare batterijen en camera-accu's

Energie is van levensbelang voor fotografen. Daarom is het absoluut noodzakelijk om goede camera-accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die camera-accu's en batterijen! Waar het batterijen, foto- en videoaccu’s en batterijladers betreft, staat de goede naam van deze Ierse onderneming al jaren als een huis. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een accu, batterij of lader die aan jouw eisen voldoet.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Universeel
Soort product Lader
Accu inbegrepen Nee
Aantal batterijen 0
Voor aantal accu's 4
Universele lader Nee
USB oplaad functie Nee
Stroom Netstroom
Model Accu AA batterijen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel PowerStation Ventra Synergy AA 2500 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice