Hahnel PowerStation Ultima Plus - Nikon
Hahnel PowerStation Ultima Plus - Nikon
27,83

Hahnel PowerStation Ultima Plus - Nikon

27,83

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel PowerStation Ultima Plus - Nikon

Hähnel PowerStation Ultima PLUS acculader voor Nikon

Met de praktische Hähnel PowerStation Ultima PLUS voor Nikon kun je vrijwel alle Nikon dslr-fotoaccu's opladen. Deze compact vormgegeven universele lader stop je direct in het stopcontact. Omdat er zowel een EU als een UK en USA stekker meegeleverd worden, samen met een 12V autolaadkabel, is dit echt een wereldwijd bruikbare acculader. Ideaal voor fotografen op reis.

Universele acculader voor Nikon

De Hähnel Ultima PLUS is een elegant vormgegeven, ultracompacte universele acculader voor Nikon Li-Ion camera-accu's. Omdat de Hähnel Ultima PLUS zowel met 100-240-Volt netstroom als via een 12V autolaadkabel aangesloten kan worden, kun je de Ultima PLUS echt overal ter wereld gebruiken. Dankzij de handige USB-aansluiting is het bovendien mogelijk om ook apparatuur zoals een iPhone, iPod, PDA of gameconsole op te laden. Doordacht en handig!

Adapterplaatjes voor Nikon camera-accu's

De PowerStation Ultima PLUS wordt geleverd met verschillende adapterplaatjes om de diverse Nikon camera-accu's te kunnen plaatsen. Dankzij een doordacht design zijn er minder adapterplaatjes nodig dan bij de Ultima II. De Ultima PLUS is geschikt voor de Nikon EN-EL5, EN-EL10, EN-EL11, EN-EL19, EN-EL14, EN-EL15, EN-EL21, EN-EL3, EN-EL3e, EN-EL9, EN-EL9a, EN-EL12 en EN-EL20 camera-accu. De acculader is in staat om, afhankelijk van de capaciteit van de accu, in 1 tot 2 uur een lege camera-accu weer op te laden. De Ultima PLUS past zijn laadsnelheid en laadvermogen automatisch aan op basis van de camera-accu die in de lader geplaatst wordt. Geavanceerde laadtechnologie met microchip voorkomt het overladen en oververhitten van de accu's, waardoor je zeker bent van een veilig opgeladen accu.

Batterijladers, camera-accu's en oplaadbare batterijen

Energie is de eerste levensbehoefte van een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede camera-accu's en oplaadbare batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's en batterijen! Als het gaat om batterijen, foto- en videoaccu’s en batterijladers staat de goede naam van deze Ierse onderneming al jaren als een huis. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een accu, batterij of lader die aan jouw eisen voldoet.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Nikon
Soort product Lader
Accu inbegrepen Nee
Aantal batterijen 0
Voor aantal accu's 1
Universele lader Ja
Soort universele lader Verwisselbare plaatjes
USB oplaad functie Ja
Stroom Netstroom
Model Accu EN-EL15, EN-EL15A, EN-EL15B
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel PowerStation Ultima Plus - Nikon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice