Hahnel Powerstation Twin V Pro Olympus/Samsung/Pentax
Hahnel Powerstation Twin V Pro Olympus/Samsung/Pentax
58,84

Hahnel Powerstation Twin V Pro Olympus/Samsung/Pentax

58,84

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Powerstation Twin V Pro Olympus/Samsung/Pentax

PowerStation Twin V Pro - voor Olympus, Samsung, Pentax

De Hähnel PowerStation Twin V Pro is een universele, professionele acculader voor camera-accu's van Olympus, Samsung en Pentax. Met deze snellader kunnen twee camera-accu's tegelijk opgeladen worden en dankzij de meegeleverde 12V autolaadkabel is het mogelijk om ook onderweg je videoaccu's op te laden. Deze PowerStation wordt geleverd met verschillende adapterplaten voor de diverse camera-accu's.

Professionele lader voor dslr-accu's

De Hähnel Twin V Pro is geschikt voor het tegelijkertijd opladen van twee camera-accu's van wat oudere Olympus, Samsung en Pentax dslr-camera's. De Twin V Pro kan overweg met dslr-accu's van de Olympus E-1 de modellen in de E300- en E400-serie en de E-500 en E-550. Hij is tevens geschikt voor accu's van de Samsung GX-10 dslr-camera en voor de accu's van de Pentax K10.

Automatisch laadvermogen voor videoaccu's

De Twin V Pro acculader is in staat om, afhankelijk van het type en de capaciteit van de camera-accu, in 1 tot 2 uur een lege batterij weer op te laden. De Twin V Pro past zijn laadsnelheid en laadvermogen automatisch aan op basis van de camera-accu die in de lader geplaatst wordt. Geavanceerde laadtechnologie met een microchip voorkomt het overladen en oververhitten van de accu's, waardoor je zeker bent van een veilig opgeladen accu. De Hähnel Twin V Pro is elegant en handig vormgegeven en neemt ingeklapt weinig ruimte in. Om er voor te zorgen dat je precies weet wat deze acculader aan het doen is, heeft Hähnel per accu een LCD-display aangebracht dat de laadstatus van de accu's individueel weergeeft.

Batterijladers, camera-accu's en oplaadbare batterijen

Energie is de eerste levensbehoefte van een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede camera-accu's en oplaadbare batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's en batterijen! Als het gaat om batterijen, foto- en videoaccu’s en batterijladers staat de goede naam van deze Ierse onderneming al jaren als een huis. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een accu, batterij of lader die aan jouw eisen voldoet.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Olympus
Soort product Lader
Accu inbegrepen Nee
Aantal batterijen 0
Voor aantal accu's 2
Universele lader Ja
Soort universele lader Verwisselbare plaatjes
USB oplaad functie Nee
Stroom Netstroom
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Powerstation Twin V Pro Olympus/Samsung/Pentax of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice