Hahnel Pentax D-Li8 accu / HL-PL18
Hahnel Pentax D-Li8 accu / HL-PL18
18,95

Hahnel Pentax D-Li8 accu / HL-PL18

18,95

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Pentax D-Li8 accu / HL-PL18

Hähnel HL-PL18 Li-Ion accu vervanger voor de Pentax D-Li8 accu

De Hähnel HL- PL18Li-Ion is een bijzondere camera-accu die ontwikkeld is voor gebruik in oudere Pentax digitale compactcamera's uit de Optio-serie zoals de Pentax Optio A10, A20 en A40, maar ook de Optio S, S4, S7 en T10. Bovendien gaat deze accu in de waterdichte Optio W10, WP en W20. Deze hoogwaardige camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Pentax D-Li8 batterij.

Altijd de juiste camera-accu

Energie is een eerste levensbehoefte voor fotografen. Daarom is het noodzakelijk om goede accu's en batterijen voor je camera beschikbaar te hebben. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren als een huis. Het leveringsprogramma van is diep en breed met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders; óók als het gaat om modellen die niet langer in productie zijn. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Camera-accu voor de Pentax Optio-serie

De HL-PL18 is een 3,7-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor digitale compactcamera's zoals de Pentax Optio A10, A20, A30 en A40, de Optio S, S4, S5, S6 en S7 en de Optio T10 en T20. Avontuurlijke fotografen kunnen de accu ook gebruiken inde waterdichte Optio W10, WP, WPi en W20. De capaciteit is 710 mAh en de HL-PL18 vervangt de originele Pentax D-Li8 camera-accu. Wat deze camera-accu's uniek maakt, is de prijs/kwaliteitverhouding. Hähnel levert accu’s die langer stroom leveren en als alternatief kunnen dienen voor camera-accu's die niet langer in productie zijn.

De "Beste Koop" bij de Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijst de serie Li-Ion accu’s waarmee al jaren de norm gezet wordt. Hähnel gebruikt voor al haar camera-accu's alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onder doen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel erg aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Pentax
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 710
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu D-Li8
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Pentax D-Li8 accu / HL-PL18 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice