Hahnel Panasonic VW-VBY100 accu / HL-Y100
Hahnel Panasonic VW-VBY100 accu / HL-Y100
22,95

Hahnel Panasonic VW-VBY100 accu / HL-Y100

22,95

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Panasonic VW-VBY100 accu / HL-Y100

Hähnel HL-Y100 Li-Ion accu vervanger voor de Panasonic VW-VBY100 accu

De Hähnel HL-Y100 Li-Ion is een bijzondere videoaccu die ontwikkeld is voor gebruik in compacte digitale Panasonic camcorders zoals de Panasonic HC-V130, de HC-V110, de HC-V201 en de HC-V520. Deze kleine maar zeer hoogwaardige camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Panasonic VW-VBY100 batterij.

Altijd de juiste camera-accu

Energie is een eerste levensbehoefte voor videofilmers. Daarom is het noodzakelijk om goede accu's en batterijen voor je camera beschikbaar te hebben. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren als een huis. Het leveringsprogramma van is diep en breed met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders; óók als het gaat om modellen die niet langer in productie zijn. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Videoaccu voor de Panasonic VW-VBY100

De HL-Y100 is een 3,6-Volt videoaccu die geschikt is als alternatieve batterij voor de compacte Full-HD videocamera's in de Panasonic HC-serie, zoals de Panasonic HC-V727, de HC-V520, de HC-V510, de HC-V210 en de HC-V110. Uiteraard is gebruik op andere modellen uit deze serie geen probleem. De capaciteit van deze kleine accu is 870 mAh en hij vervangt de originele Panasonic VW-VBY100 accu. Wat deze camera-accu's uniek maakt, is de prijs/kwaliteitverhouding en de lange levensduur.

De "Beste Koop" in tests van de Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijst de serie Li-Ion accu’s waarmee al jaren de norm gezet wordt. Hähnel gebruikt voor al haar camera-accu's alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onder doen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel erg aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Panasonic
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 870
Capaciteit (Wh) 3.1
Accuspanning (Volt) 3.6
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu VW-VBY100
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Panasonic VW-VBY100 accu / HL-Y100 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice